Al het filmnieuws in België

Roseanne Barr schoffeert MeToo-slachtoffers - Actueel

Roseanne Barr schoffeert MeToo-slachtoffers

Roseanne Barr was te gast in de eerste aflevering van 'The Candace Owens Show'. In het programma begon de Amerikaanse actrice over de MeToo-beweging. Daarin was ze ongemeen hard voor de vrouwen die naar voren traden met hun verklaringen over seksueel misbruik.
Geen Will Smith in tweede Suicide Squad film - Actueel

Geen Will Smith in tweede "Suicide Squad" film

De Amerikaanse steracteur Will Smith zal niet te zien zijn in de "Suicide Squad" sequel. Volgens Variety zou dit te wijten zijn aan "problemen met de planning" en zouden Smith en de filmmakers met "wederzijds respect" uit elkaar zijn gegaan.
Urbanus de Vuilnisheld - Actueel

Urbanus de Vuilnisheld

Zondag 24 februari ging de langverwachte tekenfilm 'Urbanus de Vuilnisheld' in avant-première in Kinepolis Antwerpen. Vanaf woensdag 27 februari loopt hij in alle bioscoopzalen voor het grote publiek. Aanwezig waren vanzelfsprekend Urbanus en zijn trouwe tekenaar Willy Linthout. Samen bedachten de... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Cineast Luc Besson niet vervolgd wegens verkrachting - Actueel

Cineast Luc Besson niet vervolgd wegens verkrachting

Het parket van Parijs heeft, na een negen maanden durend onderzoek, de zaak zonder gevolg geklasseerd tegen de regisseur Luc Besson. Die werd er door een vrouw van beschuldigd, haar herhaaldelijk te hebben verkracht. Dat hebben vandaag het Parijse parket en de advocaat van de Franse cineast... Verder lezen...
Urbanus krijgt carrièreprijs van Sabam - Actueel

Urbanus krijgt carrièreprijs van Sabam

Komiek, liedjesschrijver en auteur Urbanus heeft gisteren in Antwerpen de "Muze" van auteursrechtenmaatschappij Sabam gekregen. Hij kreeg de prijs voor zijn hele carrière na de première van zijn eerste animatiefilm "Urbanus: de Vuilnisheld". Dat meldt Sabam.