Al het filmnieuws in België

Hitserie The End Of The F***ing World krijgt tweede seizoen - Actueel

Hitserie "The End Of The F***ing World" krijgt tweede seizoen

Netflix komt met een tweede reeks van de Britse gitzwarte drama-komedieserie "The End of The F***ing World". Eerder werd er gespeculeerd dat dit niet het geval zou zijn, maar het nieuws is gisteren officieel bevestigd door Netflix.
#MeToo-gezicht ontkent beschuldigingen van ongewenst seksueel gedrag - Actueel

#MeToo-gezicht ontkent beschuldigingen van ongewenst seksueel gedrag

De Italiaanse actrice Asia Argento, een van de voortrekkers van de #MeToo-beweging, heeft "elke seksuele betrekking" met de jonge acteur Jimmy Bennett ontkend. The New York Times schreef eerder dat ze de Amerikaanse acteur en muzikant 380.000 dollar (332.000 euro) heeft gegeven om hem te laten... Verder lezen...
Filmoutfit Whitney Houston uit 'The Bodyguard' wordt geveild - Actueel

Filmoutfit Whitney Houston uit 'The Bodyguard' wordt geveild

De outfit die zangeres Whitney Houston heeft gedragen tijdens haar optreden in de film 'The Bodyguard' gaat onder de hamer. Het collectors item moet minstens 10.000 dollar of zo'n 8.750 euro opleveren.
Het doek valt over de Ghost Rockers - Actueel

Het doek valt over de Ghost Rockers

Volgend jaar is het over en uit voor de Ghost Rockers. De populaire muziekgroep heeft vandaag aangekondigd dat ze in 2019 afscheid zullen nemen van hun publiek met optredens op de Vlaamse festivals.
Cara Delevingne al kussend gespot met - Actueel

Cara Delevingne al kussend gespot met

IT-girl en model Cara Delevingne lijkt niet langer single te zijn. Ze werd onlangs kussend betrapt op de luchthaven van Heathrow met "Pretty Little Liars"-actrice Ashley Benson. Ook werden ze al meerdere keren hand in hand gezien.
5 series die je zeker niet mag missen - Actueel

5 series die je zeker niet mag missen

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment.
Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop - Actueel

Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop

In de stad St. Helens in de Amerikaanse staat Oregon wordt momenteel een erg bijzonder huis aangeboden op de immomarkt. Liefhebbers van de 'Twilight'-films kunnen een kijkje nemen in de woning van het personage Bella Swan. Voor een relatief bescheiden 349.900 dollar of zo'n 309.000 euro mogen ze... Verder lezen...