Al het filmnieuws in België

Scarlett Johansson gelooft in onschuld van Woody Allen - Actueel

Scarlett Johansson gelooft in onschuld van Woody Allen

Scarlett Johansson heeft Woody Allen verdedigd tegen beschuldigingen van seksueel misbruik. "Ik heb veel gesprekken met hem gevoerd daarover", aldus de 34-jarige actrice in een interview met Hollywood Reporter. Johansson en de 83-jarige regisseur waren tijdens die gesprekken zeer direct tegenover... Verder lezen...
Kritiek op Kristen Stewart na nieuwste partnerwissel: - Actueel

Kritiek op Kristen Stewart na nieuwste partnerwissel:

Het liefdesleven van de Amerikaanse actrice Kristen Stewart is behoorlijk stormachtig de laatste tijd. Op enkele maanden tijd heeft ze drie verschillende vrouwen versleten. Dat is ook Hollywood niet ontgaan.
Serie Into the Night eerste Belgische Netflix Original - Actueel

Serie "Into the Night" eerste Belgische Netflix Original

"Into the Night", de eerste Belgische serie die door Netflix geproduceerd wordt, zal in 2020 op het streamingplatform te zien zijn, zo heeft het Amerikaanse bedrijf vandaag aangekondigd. In de zes afleveringen, geregisseerd door de Belgen Inti Calfat en Dirk Verheye en geproduceerd door Entre Chien... Verder lezen...
5 films ter voorbereiding op It Chapter Two - Actueel

5 films ter voorbereiding op It Chapter Two

Wil jij je ook optimaal voorbereiden op de nieuwe It Chapter Two met Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jessica Chastain? Bekijk dan zeker de films in onderstaande selectie.
Top 5 BRAD PITT films - Actueel

Top 5 BRAD PITT films

Ter gelegenheid van zijn topjaar maakten we een top 5 van de beste films met Brad Pitt.
Kevin Hart zwaargewond na ernstig auto-ongeluk - Actueel

Kevin Hart zwaargewond na ernstig auto-ongeluk

De Amerikaanse acteur en komiek Kevin Hart ligt met ernstige rugletsel in het ziekenhuis nadat hij zondagnacht een auto-ongeluk heeft gehad. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.
Matthew McConaughey wordt professor - Actueel

Matthew McConaughey wordt professor

Acteur Matthew McConaughey heeft een nieuwe job gevonden. Hij wordt professor aan de Universiteit van Texas in Austin. McConaughey, die in 1993 zelf afstudeerde aan de universiteit, sluit zich aan bij het docentenkorps van het Radio, TV & Film departement.
Netflix maakt docuserie rond moordzaak Wesphael - Actueel

Netflix maakt docuserie rond moordzaak Wesphael

De moordzaak rond de Waalse politicus Bernard Wesphael (Ecolo) zal het onderwerp zijn van een nieuwe zesdelige docusoap op Netflix. Dat schrijven het Nieuwsblad en Sudpresse vandaag. De serie zal volgend jaar worden uitgezonden op Netflix en op RTL-TVI.