Al het filmnieuws in België

Olivia Newton-John drukt geruchten over gezondheidstoestand de kop in - Actueel

Olivia Newton-John drukt geruchten over gezondheidstoestand de kop in

Al enige tijd gaat het bericht de ronde dat Olivia Newton-John nog maar een paar weken te leven heeft. De actrice heeft echter al deze geruchten ontkracht. Ze plaatste een video op sociale media om te melden dat alles goed gaat met haar.
Nicole Kidman verklapt start tweede seizoen 'Big Little Lies' - Actueel

Nicole Kidman verklapt start tweede seizoen 'Big Little Lies'

Nicole Kidman lijkt in een interview voor haar beurt gesproken te hebben. De actrice, die meespeelt in de HBO-serie 'Big Little Lies', heeft verklapt dat het tweede seizoen ergens in juni van start zal gaan. Volgens de website The Wrap wilde HBO echter dat nog geheim houden.
Nieuw seizoen Stranger Things vanaf 4 juli te zien - Actueel

Nieuw seizoen "Stranger Things" vanaf 4 juli te zien

Het derde seizoen van de populaire Netflix-serie "Stranger Things" is vanaf 4 juli te zien, dat maakte de streamingdienst gisteren bekend. De serie komt op een nationale feestdag: de Amerikanen vieren dan Independence Day.
Kevin Spacey koopt pizza voor paperazzi - Actueel

Kevin Spacey koopt pizza voor paperazzi

Amerikaans acteur Kevin Spacey moet volgende week voor de rechtbank verschijnen en is alvast een charmeoffensief begonnen. Zo probeerde hij vrede te sluiten met paparazzi door hen een pizza te brengen.
Un épisode interactif pour Black Mirror - Actueel

Un épisode interactif pour "Black Mirror"

La plateforme Netflix a mis en ligne ce matin un épisode spécial de la série à succès "Black Mirror", dont le trailer a été dévoilé hier.
'Home Alone'-ster voert opmerkelijke naamswijziging door - Actueel

'Home Alone'-ster voert opmerkelijke naamswijziging door

Macaulay Culkin zal voor eeuwig herinnerd worden als het kindsterretje uit de 'Home Alone'-films. De laatste jaren is de intussen 38-jarige acteur uit de schijnwerpers verdwenen, maar af en toe komen zijn fratsen nog in de belangstelling. Zijn jongste: via een poll mochten fans stemmen op een... Verder lezen...