Al het filmnieuws in België

Amazon gaat nieuwe Star Trek-reeks van CBS uitzenden - Actueel

Amazon gaat nieuwe "Star Trek"-reeks van CBS uitzenden

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, gaat exclusief de nieuwe "Star Trek""-reeks uitzenden. Enkel in de VS en Canada zullen de strapatsen van Jean-Luc Picard en co te volgen zijn op CBS All Access, het onlineplatform van CBS, de producent van de reeks.
Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day overleden - Actueel

Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day overleden

De Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day, één van de grootste showbizziconen uit haar tijd, is vandaag overleden. Dat meldt de Doris Day Animal Foundation, haar stichting voor dierenwelzijn.
Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk - Actueel

Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk

Kim Kardashian bouwt stevig verder aan haar juridische carrière. Nadat de realityster de afgelopen drie maanden zeventien gevangenen heeft vrij gekregen, komt er nu ook een documentaire over haar verdiensten. Die zal twee uur duren en verschijnen op de Amerikaanse truecrimezender Oxygen.
Michael R. Roskam schets een verkeerde toekomst! - Actueel

Michael R. Roskam schets een verkeerde toekomst!

Michael R. Roskam zet zijn schouders onder de sensibiliseringscampagne die 11.11.11 lanceert naar aanleiding van de verkiezingen. Dat doet hij aan de hand van de kortfilm Een Verkeerde Toekomst, met Jan Decleir (Niet Schieten, Daens), Natali Broods (De Helaasheid der Dingen, Façades) en Romy Louise... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
5 koninklijke series - Actueel

5 koninklijke series

Ben jij ook zo'n fan van de verhalen van koninklijke families? Wij lijstten voor jou 5 series op over koninklijke families!
George R.R. Martin bevestigt spin-offs van Game of Thrones - Actueel

George R.R. Martin bevestigt spin-offs van "Game of Thrones"

Schrijver George R.R. Martin, die bekend is van de boekenreeks "Game of Thrones", stelt in zijn officiële blog dat zender HBO werkt aan vijf "opvolgshows". Twee ervan zitten nog in de scriptfase, maar de andere drie shows zijn in ontwikkeling.
Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kind - Actueel

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kind

Actrice Blake Lively en haar man Ryan Reynolds zijn zwanger van hun derde kind, schrijft het magazine People. De actrice toonde gisterenavond haar babybuik in een gele jurk op de première van de film "Pokémon: Detective Pikachu".