Al het filmnieuws in België

Ben Stiller benoemd tot ambassadeur van UNHCR - Actueel

Ben Stiller benoemd tot ambassadeur van UNHCR

De Amerikaanse acteur Ben Stiller is benoemd tot ambassadeur van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. Dat heeft de organisatie gisteren bekendgemaakt. Stiller is momenteel op bezoek in Guatemala, waar hij mensen ontmoet die hun huizen moesten ontvluchten wegens aanhoudend geweld.
'The Big Bang Theory'-actrice opnieuw getrouwd - Actueel

'The Big Bang Theory'-actrice opnieuw getrouwd

Actrice Kaley Cuoco is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met professioneel ruiter en miljardairszoon Karl Cook. Het gelukkige koppel deelde de foto's van hun huwelijk op Instagram.
Harvey Weinstein riskeert levenslang na nieuwe beschuldigingen - Actueel

Harvey Weinstein riskeert levenslang na nieuwe beschuldigingen

Harvey Weinstein, de gevallen filmbons die in New York terechtstaat wegens grensoverschrijdend seksueel gedrag, heeft naast aanklachten van verkrachting en seksueel wangedrag, waarvoor hij 25 jaar achter tralies riskeert, nog drie extra aanklachten aan zijn been. Dat meldt entertainmentmagazine... Verder lezen...
Sam Smith en '13 Reasons Why'-acteur zijn uit elkaar - Actueel

Sam Smith en '13 Reasons Why'-acteur zijn uit elkaar

Zanger Sam Smith en acteur Brandon Flynn, bekend uit de reeks '13 Reasons Why, zijn niet langer een koppel. Volgens The Sun hebben ze samen een punt gezet achter de relatie.
Pierce Brosnan wil dat Tom Hardy de fakkel van 007 overneemt - Actueel

Pierce Brosnan wil dat Tom Hardy de fakkel van 007 overneemt

Voormalig 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan heeft al een tijdje zijn geheim agent-outfit aan de haak gehangen. Maar dat betekent niet dat hij geen oog heeft voor nieuw talent. Volgens hem zou Tom Hardy de perfecte kandidaat zijn voor een nieuwe 007-film.
4 releases in juli om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in juli om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?