Al het filmnieuws in België

De wereld is klaar voor een homoseksuele superheld - Actueel

"De wereld is klaar voor een homoseksuele superheld"

Een topvrouw van Marvel, Victoria Alonso, heeft afgelopen maandag tijdens de première van 'Captain Marvel' in Los Angeles aan entertainmentmagazine Variety verklaard dat "de wereld klaar is voor een homoseksuele superheld" in het Marvel-universum. De franchise kreeg de laatste jaren kritiek wegens... Verder lezen...
George R.R. Martin vindt het jammer dat 'Game of Thrones' zijn boeken voorbijstak - Actueel

George R.R. Martin vindt het jammer dat 'Game of Thrones' zijn boeken voorbijstak

George R.R. Martin, schrijver van de boekenreeks 'A Song Of Ice And Fire' waarop de serie 'Game of Thrones' is gebaseerd, vindt het jammer dat de televisiereeks eerder dan de boeken zijn einde zal kennen. "Er zullen dus enkele belangrijke verschillen zijn tussen hun show en mijn boeken", klinkt het.
Joe Jonas en Sophie Turner stappen deze zomer in het huwelijksbootje - Actueel

Joe Jonas en Sophie Turner stappen deze zomer in het huwelijksbootje

Joe Jonas stapt komende zomer in het huwelijksbootje met zijn verloofde, de Britse "Game of Thrones"-actrice Sophie Turner. Dat heeft de zanger verteld tijdens een bezoekje aan de 'Late Late Show with James Corden'. De zanger zei dat het een zomerhuwelijk gaat worden.
Ben Affleck: Alcoholisme is onderdeel van mijn leven - Actueel

Ben Affleck: "Alcoholisme is onderdeel van mijn leven"

De Amerikaanse acteur Ben Affleck, die al jaren kampt met alcoholisme, is van mening dat zijn verslaving bij hem hoort. "Ik vind het niet erg om erover te praten, alcoholisme is nu eenmaal onderdeel van mijn leven", aldus Affleck in een interview met Today.
Pete Davidson en Kate Beckinsale verbergen relatie niet langer - Actueel

Pete Davidson en Kate Beckinsale verbergen relatie niet langer

Komiek Pete Davidson en actrice Kate Beckinsale laten geen enkele twijfel bestaan over een eventuele romance. De twee werden al zoenend gespot bij een ijshockeywedstrijd in New York. Er deden al langer geruchten de ronde over een relatie tussen de twee.
Naam van de Roos komt terug als mini-reeks - Actueel

"Naam van de Roos" komt terug als mini-reeks

Meer dan dertig jaar na de succesvolle adaptatie door Jean-Jacques Annaud van de bestseller "De Naam van de Roos" heeft de roman van Umberto Eco een nieuwe beurt gekregen, deze keer als mini-reeks. De Italiaans-Frans-Duitse coproductie, bestaande uit acht afleveringen van elk 52 minuten, komt vanaf... Verder lezen...