Al het filmnieuws in België

Kan Netflix rist aan Golden Globes-nominaties verzilveren? - Actueel

Kan Netflix rist aan Golden Globes-nominaties verzilveren?

Tot spijt van wie het benijdt kan streamingdienst Netflix op 5 januari de grote winnaar worden van de Golden Globes, de prijzen van de Hollywood Foreign Press Association die doorgaans ook een goede graadmeter zijn voor de Oscars die een maand later uitgereikt worden.
Miley Cyrus en Liam Hemsworth bereiken akkoord over echtscheiding - Actueel

Miley Cyrus en Liam Hemsworth bereiken akkoord over echtscheiding

Vijf maanden nadat ze het einde van hun huwelijk aankondigden, zijn popster Miley Cyrus (27) en Liam Hemsworth (29) tot een akkoord gekomen over de voorwaarden van hun echtscheiding. Het koppel was amper een half jaar getrouwd. Dat schrijft Het Nieuwsblad op gezag van Amerikaanse showbizzmedia.
Mariah Carey aangeklaagd door kinderoppas - Actueel

Mariah Carey aangeklaagd door kinderoppas

Marhiah Carey overheerst op dit moment de hitparades met haar kerstsong 'All I Want for Christmas Is You', maar er was deze week ook minder aangenaam nieuws voor de popzangeres. Carey wordt namelijk aangeklaagd door een voormalige kinderoppas, zo melden verscheidene showbizzmedia.
Speeddate met... Clara Cleymans! - Actueel

Speeddate met... Clara Cleymans!

Nagenoeg iedereen kent Clara Cleymans als Helena De Ridder of Nina Oostvoghels in series als De Ridder en Thuis. Ook in Tegen de sterren op speelde ze jarenlang de sterren van het dak. En momenteel is ze te zien in de eerste Belgische zombiefilm ooit: Yummy! Daarin geeft ze gestalte aan de ijskoude... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen - Actueel

15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen

We moeten toegeven dat we de kerstperiode een heel fijne tijd vinden. Overal lichtjes, kerstboomgeuren, cadeautjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Uiteraard maken we van deze gelegenheid graag gebruik om een lijstje samen te stellen van de leukste kerstfilms.
ViacomCBS koopt bijna de helft van filmstudio Harvey Weinstein - Actueel

ViacomCBS koopt bijna de helft van filmstudio Harvey Weinstein

De Amerikaanse mediagroep ViacomCBS neemt 49 procent van de aandelen in de filmstudio Miramax - opgericht door de in opspraak geraakte producer Harvey Weinstein - over. De overnamesom bedraagt 375 miljoen dollar, waarvan ViacomCBS nu al een eerste schijf van 150 miljoen betaalt en de rest gespreid... Verder lezen...
Billie Eilish wil films maken - Actueel

Billie Eilish wil films maken

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft in een interview met The Guardian onthuld dat ze na de verovering van de popwereld regisseur wil worden.
Canvas plant Chernobyl-week - Actueel

Canvas plant "Chernobyl"-week

De prestigieuze HBO-reeks "Chernobyl" over de kernramp in 1986 zal vanaf 13 april op Canvas te zien zijn. Dat heeft de VRT bekendgemaakt. De zender zal alle afleveringen in dezelfde week uitzenden en koppelt er een eigen documentairereeks aan.