Al het filmnieuws in België

Franse actrice Stéphane Audran overleden - Actueel

Franse actrice Stéphane Audran overleden

De Franse actrice Stéphane Audran is vandaag op 85-jarige leeftijd ten gevolge van een ziekte overleden, zo heeft haar zoon Thomas Chabrol bekendgemaakt. Audran was de favoriete actrice van de Franse sterregisseur Claude Chabrol.
Acteur uit 'Game of Thrones' speelt prins Philip in nieuwe seizoenen van 'The Crown' - Actueel

Acteur uit 'Game of Thrones' speelt prins Philip in nieuwe seizoenen van 'The Crown'

De Brit Tobias Menzies is gecast voor de rol van prins Philip in seizoenen drie en vier van de Netflix-hitserie 'The Crown'. Dat meldt entertainmentmagazine Variety. Menzies is bekend voor zijn vertolking van Brutus in de serie 'Rome' en de rol van Edmure Tully in de serie 'Game Of Thrones'.
Roseanne opnieuw op televisie als Trump-fan - Actueel

Roseanne opnieuw op televisie als Trump-fan

Meer dan 20 jaar na de laatste aflevering keert de populaire Amerikaanse sitcom "Roseanne" terug op het kleine scherm. Televisiezender ABC zond gisteren de eerste aflevering van het tiende seizoen uit. Roseanne Barr vertolkt opnieuw de hoofdrol, dit keer als een trouwe fan van de Amerikaanse... Verder lezen...
Binnenkort valt het doek over spionageserie The Americans - Actueel

Binnenkort valt het doek over spionageserie "The Americans"

Over twee dagen zendt de Amerikaanse televisiezender FX de eerste aflevering uit van het zesde en laatste seizoen van "The Americans", een televisieserie over twee Russische spionnen met een valse Amerikaanse identiteit. De laatste tien afleveringen zullen zich afspelen in 1987, wanneer de... Verder lezen...
Spielberg maakt miniserie over Spaanse veroveraar Cortes - Actueel

Spielberg maakt miniserie over Spaanse veroveraar Cortes

De Amerikaanse regisseur Steven Spielberg wil een historische miniserie produceren over de Spaanse veroveraar Hernan Cortes (1485-1547). De hoofdrol van de conquistador zal worden vertolkt door Javier Bardem, melden verschillende Amerikaanse media.
Spice Girls worden superhelden in animatiefilm - Actueel

Spice Girls worden superhelden in animatiefilm

De herenigde Spice Girls plannen een animatiefilm, met de meidengroep in de hoofdrol. Dat meldt entertainmentmagazine Variety vandaag. Naar verluidt zouden alle groepsleden hun stem verlenen aan een superheldenfilm met een stevige dosis 'girl power'.