Al het filmnieuws in België

5 film van Felix Van Groeningen die je gezien moet hebben! - Actueel

5 film van Felix Van Groeningen die je gezien moet hebben!

Binnenkort verschijnt Beautiful Boy, de nieuwste film van Felix Van Groeningen, in Belgische cinemazalen. Bij deze selecteerden wij nog 5 andere films van Felix Van Groeningen die je zeker en vast gezien moet hebben.
Zanger Radiohead lanceert soundtrack horrorfilm 'Suspiria' - Actueel

Zanger Radiohead lanceert soundtrack horrorfilm 'Suspiria'

De Brit Thom Yorke, zanger van Radiohead, kondigde gisteren de release van zijn eerste soundtrack aan voor de film 'Suspiria' van Luca Guadagnino. De film ging zaterdag in première op het filmfestival in Venetië.
Channing Tatum brengt Magic Mike-shows naar Europa - Actueel

Channing Tatum brengt "Magic Mike"-shows naar Europa

Toen acteur en danser Channing Tatum als stripper in de film "Magic Mike" verscheen, zaten zijn fans ongetwijfeld aan het scherm gekluisterd. Nu krijgen ze de kans om zo'n stripact in levende lijve te bewonderen in Londen. Dat melden Britse media.
5 ijzersterke muziekdocumentaires - Actueel

5 ijzersterke muziekdocumentaires

Speciaal voor jou selecteerden wij nog 5 andere ijzersterke muziekdocumentaires die je zonder twijfel gezien moet hebben! Laat je ons in de comment section weten welke docu jouw favoriet is?
Miniserie over Michael Jackson in de maak - Actueel

Miniserie over Michael Jackson in de maak

Michael Jackson-fans: opgelet! Binnenkort start de productie van een miniserie over de King of Pop. Het nieuws raakte bekend op de dag dat Michael 60 jaar geworden zou zijn.
Onderzoek tegen Franse filmster Gérard Depardieu voor verkrachtingen - Actueel

Onderzoek tegen Franse filmster Gérard Depardieu voor verkrachtingen

Het parket van Parijs heeft een inleidend onderzoek geopend tegen filmster Gérard Depardieu wegens "verkrachtingen en seksueel geweld", zo is gisteren uit gerechtelijke bron vernomen. Het onderzoek kwam er na een klacht die maandag werd ingediend.