Al het filmnieuws in België

Freeman eist excuses en rechtzetting CNN - Actueel

Freeman eist excuses en rechtzetting CNN

Morgan Freeman heeft via zijn advocaat geëist dat CNN zijn excuses aanbiedt. Tevens wil de acteur dat de televisiezender een rechtzetting publiceert. CNN berichtte als eerste dat minstens acht vrouwen de acteur beschuldigen van ongewenst gedrag en seksuele intimidatie, maar Freeman ontkent alle... Verder lezen...
'Ugly Betty'-actrice bevallen van zoon - Actueel

'Ugly Betty'-actrice bevallen van zoon

America Ferrera, de actrice die bekend werd door haar rol in de serie 'Ugly Betty', is bevallen van een zoon. De Amerikaanse deelde het heuglijke nieuws mee op Instagram. Ze verklapte ook de naam van haar kind.
Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie - Actueel

Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie

De Amerikaanse actrice Uma Thurman zal een van de hoofdrollen vertolken in de Netflix-serie 'Chambers'. Dat schrijft Deadline.
4 releases in juni om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in juni om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?
Emma Watson is opnieuw vrijgezel - Actueel

"Emma Watson is opnieuw vrijgezel"

De Britse actrice Emma Watson is niet langer samen met de 'Glee'-ster Chord Overstreet. Het koppel was zes maanden samen, maar heeft nu een punt achter de relatie gezet, schrijft The Sun.
Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan - Actueel

Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan

Katherine Langford verlaat de populaire Netflix-serie '13 Reasons Why'. Dat heeft de actrice bevestigd op Instagram. In een emotionele post neemt ze afscheid van haar personage Hannah Baker.
Nederlandse bierbrouwer houdt vast aan spots met Freeman - Actueel

Nederlandse bierbrouwer houdt vast aan spots met Freeman

Bierbrouwerij Bavaria is geschrokken van de beschuldigingen aan het adres van Morgan Freeman. De Amerikaanse acteur, die het luxe biertje Swinckels van de Nederlandse brouwer aanprees, wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van ongepast gedrag en intimidatie.
Netflix volgt Max Verstappen tijdens Grand Prix - Actueel

Netflix volgt Max Verstappen tijdens Grand Prix

Tijdens de Grand Prix van Monaco, nu zondag, zal Netflix de Nederlandse autocoureur Max Verstappen volgen. De streamingdienst werkt aan een tiendelige documentairereeks over Formule 1.