Al het filmnieuws in België

Rol voor Angelina Jolie in documentaire over Britse koningin - Actueel

Rol voor Angelina Jolie in documentaire over Britse koningin

Actrice Angelina Jolie mag een belangrijke rol spelen in een documentaire over de natuurbehoudprojecten van de Britse koningin Elizabeth II. "The Queen's Green Planet" zal binnenkort worden uitgezonden, meldt Deadline vandaag.
Makers 'Stranger Things' beschuldigd van plagiaat - Actueel

Makers 'Stranger Things' beschuldigd van plagiaat

De broers Matt en Ross Duffer hebben het idee voor hun populaire Netflix-serie 'Stranger Things' gestolen. Dat beweest alvast regisseur Charlie Kessler. Volgens de man gingen de Duffers aan de haal met het concept van een kortfilm die hij in 2012 maakte. Dat meldt entertainmentmagazine Variety... Verder lezen...
'Riverdale' krijgt derde seizoen - Actueel

'Riverdale' krijgt derde seizoen

'Riverdale' zal een derde seizoen krijgen. Dat maakten de producenten van de reeks, gebaseerd op de stripreeks 'Archie', bekend op Twitter.
Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden - Actueel

Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden

Het Amerikaanse acteurskoppel Channing Tatum (37) en Jenna Dewan (37) gaat na negen jaar huwelijk uit elkaar. De twee hebben de scheiding zelf aangekondigd op Instagram en Twitter - om "alternative facts" in de roddelpers geen kans te geven, zo klinkt het.
Debuutroman Sean Penn niet op gejuich onthaald - Actueel

Debuutroman Sean Penn niet op gejuich onthaald

Sean Penn, meervoudig Oscarwinnaar, lanceerde recent zijn debuutroman 'Bob Honey Who Just Do Stuf'. The Hollywood Reporter lijstte de belangrijkste recensies op, en die waren niet bepaald prettig voor de Amerikaanse acteur.