Al het filmnieuws in België

Gilmore Girls-acteur Brian Tarantina overleden - Actueel

"Gilmore Girls"-acteur Brian Tarantina overleden

Brian Tarantina, vooral bekend omwille van zijn rol als kioskeigenaar Bootsy in de tv-serie "Gilmore Girls", is zaterdag overleden op 60-jarige leeftijd. De precieze omstandigheden van zijn overlijden zijn nog niet bekend.
Sky werkt aan remake Beau Séjour - Actueel

Sky werkt aan remake "Beau Séjour"

De Vlaamse reeks "Beau Séjour" krijgt een Engelstalige remake. Volgens Deadline zou Sky een adaptatie maken van de dramareeks.
HBO schrapt Game of Thrones-prequel met Naomi Watts - Actueel

HBO schrapt "Game of Thrones"-prequel met Naomi Watts

Naast het groene licht voor "Game of Thrones"-prequelserie "House of the Dragon" viel er ook slecht nieuws te noteren voor de fans van de succesreeks. Een andere prequel die ons duizenden jaren terug zou katapulteren naar het oude Westeros, werd door HBO naar de prullenmand verwezen.
Speeddate met... Eva Cools! - Actueel

Speeddate met... Eva Cools!

Op Filmfest Gent ging CLEO, de debuutfilm van Eva Cools, in wereldpremière en verleden week te Rome won hij op Alice nella Città de Alice My Movies Award. Ook Anna Franziska Jäger, die de hoofdrol speelt, werd er gelauwerd met de Do Rising Star Award.    Verder lezen op Cinevox
HBO komt met nieuwe reeks in universum Game of Thrones - Actueel

HBO komt met nieuwe reeks in universum "Game of Thrones"

De Amerikaanse betaaltelevisiezender HBO heeft een nieuwe reeks in het universum van "Game of Thrones" besteld, getiteld "House of the Dragon". Dat heeft moederhuis WarnerMedia aangekondigd, tijdens de presentatie van het nieuwe streamingplatform HBO Max.
Netflix experimenteert met functie om series versneld te bekijken - Actueel

Netflix experimenteert met functie om series versneld te bekijken

Streamingdienst Netflix heeft een nieuwe functie gelanceerd op Android-toestellen. Vanaf nu kunnen (sommige) Android-gebruikers hun favoriete series vertraagd of versneld bekijken. Het gaat om een testfase, die later geëvalueerd wordt.
Nieuwe Superman-serie op komst - Actueel

Nieuwe Superman-serie op komst

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW komt binnenkort op de proppen met een nieuwe serie over Superman en Lois Lane. Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zullen de hoofdrollen vertolken.