Al het filmnieuws in België

Het beste van Tarantino - Actueel

Het beste van Tarantino

Laten we onszelf volledig onderdompelen in het voorbereidingsproces op deze nieuwste legendarische film van meesterregisseur Quentin Tarantino.
'Game of Thrones'-actrice maakt fictiereeks voor VTM - Actueel

'Game of Thrones'-actrice maakt fictiereeks voor VTM

De Nederlandse topactrices Haline Reijn en Carice Van Houten, bekend als Melisandre in 'Game of Thrones', gaan samen een serie maken. De Vlaams-Nederlandse productie 'Red Light' speelt zich af in de wereld van prostitutie en zal bij ons op VTM te zien zijn.
5 series zoals Big Little Lies - Actueel

5 series zoals Big Little Lies

Maar wat na dit tweede, ijzersterke seizoen? Voilà, 5 series die Big Little Lies fans zéker moeten kijken!
Netflix kondigt vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why aan - Actueel

Netflix kondigt vierde en laatste seizoen van "13 Reasons Why" aan

De productie van het vierde en laatste seizoen van "13 Reasons Why" is van start gegaan. Netflix heeft gisteren bovendien de trailer van het derde seizoen online gezet. In de reeks legt het tienermeisje Hannah Baker op cassettebandjes uit waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.
'Peaky Blinders'-acteurs roken zich een ongeluk - Actueel

'Peaky Blinders'-acteurs roken zich een ongeluk

Het leven van een acteur is niet altijd even gemakkelijk, dat werd nog maar eens duidelijk door een bekentenis van actrice Helen McCrory, die bendeleidster Polly vertolkt in de dramaserie 'Peaky Blinders'. Ze onthulde dat hoofdrolspeler Cillian Murphy enorm veel sigaretten moet roken omdat zijn... Verder lezen...
Star Trek-acteur Chris Obi aangehouden voor verkrachting - Actueel

"Star Trek"-acteur Chris Obi aangehouden voor verkrachting

Chris Obi, bekend van zijn rol als T'Kuvma in de Netflix-serie "Star Trek: Discovery", is opgepakt. De Britse acteur wordt ervan verdacht zes studentes te hebben aangerand en verkracht, meldt The Sun.
Anne Hathaway is opnieuw zwanger na vruchtbaarheidsproblemen - Actueel

Anne Hathaway is opnieuw zwanger na vruchtbaarheidsproblemen

Anne Hathaway (36) is zwanger van haar tweede kindje. Voor die zwangerschap heeft de actrice een lange weg moeten afleggen, want ze kampt al lang met vruchtbaarheidsproblemen. Hathaway wil lotgenoten nu een hart onder de riem steken.