Al het filmnieuws in België

Films die je in openlucht of in een movie drive-in kan gaan kijken - Actueel

Films die je in openlucht of in een movie drive-in kan gaan kijken

Speciaal voor alle cinefielen onder ons maakten wij een selectie van de leukste films die je de komende dagen en weken in openlucht of in een movie drive-in kan gaan kijken. Reserveer snel je tickets, want deze zijn allemaal in een mum van tijd uitverkocht.
Vanavond op TV: Bachelorette - Actueel

Vanavond op TV: Bachelorette

Kijk vanavond, nu maandag 24 augustus, om 20u35 op VIJF naar "Bachelorette"!
Dwayne 'The Rock' Johnson is Hollywoods best betaalde acteur - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johnson is Hollywoods best betaalde acteur

Dwayne 'The Rock' Johnson is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de best betaalde acteur van Hollywood. Hij staat aan het hoofd van een lijst van acteurs die allemaal zeer lucratieve contracten met streaminggigant Netflix hebben.
Nog veel vraagtekens rond 'Vlaamse Netflix' - Actueel

Nog veel vraagtekens rond 'Vlaamse Netflix'

De mediawereld kijkt met argusogen naar de lancering van Streamz, het Vlaamse antwoord op Netflix. DPG Media en Telenet geven vooralsnog weinig details prijs over hun streamingplatform. Op 'De Bende van Jan de Lichte' na zijn nog geen titels bekend die op Streamz zouden verschijnen.
Disney+ jaarabonnement nu beschikbaar voor €59.99 - Actueel

Disney+ jaarabonnement nu beschikbaar voor €59.99

Fans in België kunnen voor het eerst een abonnement nemen op Disney+ aan de introductieprijs van €59,99. Deze pre-launch aanbieding voor een jaarabonnement is slechts beschikbaar tot 14 september 2020, en komt overeen met €4,99 per maand.