Al het filmnieuws in België

Eerste 'Black Mirror'-film komt nog dit jaar op de buis - Actueel

Eerste 'Black Mirror'-film komt nog dit jaar op de buis

De allereerste 'Black Mirror'-film, een adaptatie van de gelijknamige, donker-satirische Netflix-serie, verschijnt nog dit jaar op het streamingplatform. Het Britse New Musical Express verduidelijkt dat het eigenlijk om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat. De bewuste episode zou maar... Verder lezen...
Clint Eastwood wordt op zijn 88e opnieuw vader - Actueel

Clint Eastwood wordt op zijn 88e opnieuw vader

Zelfs in Hollywood overtreft de realiteit soms de fictie. Zo ook het verhaal van de 65-jarige Laurie Murray, die meer dan dertig jaar lang verwoede pogingen deed om haar biologische vader te achterhalen. Uiteindelijk bleek de scherpschutter niemand minder dan wereldster Clint Eastwood te zijn.
Fresh Prince-acteur klaagt spelmaker Fortnite aan - Actueel

"Fresh Prince"-acteur klaagt spelmaker Fortnite aan

Alfonso Ribeiro, de man die in de jaren 90 furore maakte als Carlton in de sitcom "The Fresh Prince of Bel-Air", stapt naar de rechter. Ribeiro klaagt het bedrijf Epic Games aan, dat het razend populaire spel Fortnite op de markt heeft gebracht. Dat schrijft entertainmentsite TMZ.
Revenge-acteurs Emily VanCamp en Josh Bowman getrouwd - Actueel

Revenge-acteurs Emily VanCamp en Josh Bowman getrouwd

Emily VanCamp en Josh Bowman, de twee hoofdrolspelers uit de Amerikaanse dramaserie "Revenge", zijn vijf jaar na hun fictieve huwelijk op televisie ook in het echt getrouwd. Het koppel stapte afgelopen zaterdag in de Bahama's in het huwelijksbootje, meldt het magazine People.
Streamingdienst voor realityreeksen strijkt neer in België - Actueel

Streamingdienst voor realityreeksen strijkt neer in België

Belgische fans van 'Keeping Up with the Kardashians' en 'The Real Housewives' kunnen volop aan het bingewatchen gaan. De gespecialiseerde streamingdienst Hayu is nu namelijk ook in ons land beschikbaar.
Recap | De 10 allerbeste film uit 2018 - Actueel

Recap | De 10 allerbeste film uit 2018

Bij deze maakte wij een overzicht van onze 10 favoriete films uit 2018. Wat is jouw favoriete film die dit jaar in de zalen verscheen?