Al het filmnieuws in België

Harvey Weinstein riskeert levenslang na nieuwe beschuldigingen - Actueel

Harvey Weinstein riskeert levenslang na nieuwe beschuldigingen

Harvey Weinstein, de gevallen filmbons die in New York terechtstaat wegens grensoverschrijdend seksueel gedrag, heeft naast aanklachten van verkrachting en seksueel wangedrag, waarvoor hij 25 jaar achter tralies riskeert, nog drie extra aanklachten aan zijn been. Dat meldt entertainmentmagazine... Verder lezen...
Sam Smith en '13 Reasons Why'-acteur zijn uit elkaar - Actueel

Sam Smith en '13 Reasons Why'-acteur zijn uit elkaar

Zanger Sam Smith en acteur Brandon Flynn, bekend uit de reeks '13 Reasons Why, zijn niet langer een koppel. Volgens The Sun hebben ze samen een punt gezet achter de relatie.
Pierce Brosnan wil dat Tom Hardy de fakkel van 007 overneemt - Actueel

Pierce Brosnan wil dat Tom Hardy de fakkel van 007 overneemt

Voormalig 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan heeft al een tijdje zijn geheim agent-outfit aan de haak gehangen. Maar dat betekent niet dat hij geen oog heeft voor nieuw talent. Volgens hem zou Tom Hardy de perfecte kandidaat zijn voor een nieuwe 007-film.
4 releases in juli om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in juli om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?
YouTube bereidt komedie met Kirsten Dunst en George Clooney voor - Actueel

YouTube bereidt komedie met Kirsten Dunst en George Clooney voor

Het videoplatform YouTube Premium heeft een komedie met hele donkere humor besteld. Die zou co-geproducet worden door George Clooney en Kirsten Dunst, zij zou er ook de hoofdrol in spelen. Dat schrijft AFP aan de hand van een dichtgeplaatste bron.
Actrice Heather Locklear met spoed naar ziekenhuis - Actueel

Actrice Heather Locklear met spoed naar ziekenhuis

Nadat ze afgelopen maandag opnieuw werd gearresteerd, wegens het aanvallen van een politieagent en ambulancebroeder, is Heather Locklear nu met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 56-jarige "Melrose Place"-actrice zou een overdosis genomen hebben, vlak nadat ze op borgtocht vrij kwam uit de... Verder lezen...