Acteur Benoît Poelvoorde dient klacht in voor onrechtmatig gebruik naam en beeltenis - Actueel Cinema

   - 

De Belgische acteur Benoît Poelvoorde heeft een klacht met burgerlijke partijstelling ingediend tegen onbekenden nadat zijn naam en beeltenis al enkele weken onrechtmatig worden gebruikt om reclame te maken voor beleggingen in cryptomunten. Dat laten zijn advocaten weten in een mededeling. 

Onbekenden verspreiden sinds enkele weken vermeend beleggingsadvies dat Poelvoorde gegeven zou hebben in een uitzending van het Franse tv-programma 'Quotidien'. Die informatie is echter helemaal vals, onderstrepen zijn advocaten. De berichten verwijzen door naar vermeende online platformen voor de handel in cryptomunten. De acteur laat via zijn advocaten weten dat hij nooit een dergelijk interview heeft gegeven en dat hij ook nooit beleggingsadvies heeft verstrekt. Hij heeft de verspreiders van de berichten ook nooit toestemming gegeven om zijn naam of beeltenis te gebruiken. De desbetreffende websites zijn reeds gemeld bij de FOD Economie. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: