4 series voor de fans van Dertigers

Heb je zin in méér series zoals Dertigers? Kijk dan zeker ook deze vier series!
4 series voor de fans van Dertigers

Een hechte vriendengroep deelt lief en leed, maar hun vriendschap wordt door de jaren heen op de proef gesteld. De zes worstelen constant met de uitdagingen van hun generatie. In 'Dertigers' staat het leven van een hechte vriendengroep van zes dertigers centraal. Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. De zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en… de geheimen van een onverwerkt trauma, dat hen onlosmakelijk met elkaar verbindt maar hen ook uit elkaar dreigt te drijven.

Ben jij ook zo'n grote fan van de fictieserie Dertigers op één? Het eerste en twee seizoen waren alvast een schot in de roos in heel Vlaanderen.

Sinds vorige week loopt het derde seizoen op één. Het volledige derde seizoen staat daarnaast ook al volledig op VRT NU en kan je bijgevolg zonder problemen bingewatchen. 

Heb je zin in méér series zoals Dertigers? Kijk dan zeker ook deze 4 series!

Spitsbroers - Drama
2

Spitsbroers

Drama | 2 seizoen(en)  | 20 aflevering(en)
2015
In Spitsbroers nemen de Moerman-broers de kijker tien weken lang op sleeptouw in de arena van het Belgische voetbal. Het spelletje is hun grote passie en ze dromen luidop van een carrière als profvoetballer. Een van de twee breekt door, de andere blijft met lege handen achter. Allebei moeten ze... Verder lezen...
Love Me - Komedie
3

Love Me

Komedie | 3 seizoen(en)  | 40 aflevering(en)
2017
Regie: Siska Leemans & Hilde PallenMet: Alycia Metdepenningen, Alejandra Theus,...Nadat ze door haar man is teleurgesteld, besluit Anna een punt achter hun huwelijk te zetten en probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Maar hoe moet ze verder met haar leven en haar kinderen, Lou en Vic, waardoor ze voor altijd met haar ex verbonden zal zijn?
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: