'The Big Lebowski'-acteur Jeff Bridges lijdt aan kanker - Actueel Cinema

   - 

Bij de Amerikaanse acteur Jeff Bridges is de ziekte van Hodgkin, oftewel lymfeklierkanker, vastgesteld. Hij wordt nu behandeld en de prognose is goed. 

Bridges maakte het nieuws zelf bekend via Twitter. De 70-jarige acteur beseft dat het een serieuze domper is, maar blijft evenwel positief. "Er werd lymfeklierkanker bij mij vastgesteld. Hoewel het een zware ziekte is, mag ik me gelukkig prijzen dat ik omringd ben door een fantastisch team van dokters en de prognose is goed. Ik begin aan mijn behandeling en zal je op de hoogte houden. Ik ben enorm dankbaar voor de liefde en de steun van mijn familie en vrienden. Liefs, Jeff", schrijft hij.

De charismatische acteur is vooral bekend van zijn rol als 'The Dude' in de legendarische komedie 'The Big Lebowski' (1998). In 2010 won hij een Oscar en een Golden Globe voor zijn rol in 'Crazy Heart'. Bridges is sinds 1977 getrouwd met Susan Geston. Ze hebben drie kinderen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: