Kit Harington wil nieuw kapsel na 'Game of Thrones' - Actueel Cinema

   - 

Een van de eerste dingen die Kit Harington wil doen als het laatste seizoen van 'Game of Thrones'( erop zit, is naar de kapper gaan. De Britse acteur wil minder op zijn personage Jon Snow lijken. 

De 31-jarige acteur hoopt vooral na het einde van de populaire HBO-reeks wat meer in de anonimiteit te kunnen leven. Daarom droomt hij al van een "heel kort kapsel", vertelde hij aan Entertainment Weekly. "Het wordt lastiger om me van mijn baard te ontdoen, want daar ben ik erg aan gehecht. Ik hou ook van mijn lange haar, maar ik kan er in mijn volgende rol niet hetzelfde uitzien. Deze rol was fantastisch, maar ik moet van Jon Snow af", vertelde Harington nog. Waarschijnlijk stelt hij zijn kappersbezoek nog uit tot na zijn trouw.

De acteur geeft komend weekend zijn jawoord aan zijn 'Game of Thrones'-collega Rose Leslie. Het achtste en laatste seizoen van 'Game of Thrones' wordt volgend jaar uitgezonden. De reeks zal bestaan uit zes afleveringen, maakte HBO begin dit jaar bekend. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: