Derde seizoen van "La casa de papel" wordt in 2019 uitgebracht op Netflix - Actueel Cinema

   - 

De Spaanse misdaadserie "La casa de papel" krijgt een derde seizoen, dat komt uit in 2019 uit op Netflix. Dat heeft de streamingwebsite bevestigd op Twitter. 

"La casa de papel" is de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. De 'heistserie' debuteerde vorig jaar in mei op de Spaanse zender Antena 3, waarna Netflix er een bewerking van maakte. Deze maand werd het tweede deel gepubliceerd. De serie gaat over een 'professor' die met acht rovers de grootste overval in de Spaanse geschiedenis wil plegen.

Axel Pina is nog steeds de maker van de serie. Samen wil de bende dieven de Nationale Bank van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben daarvoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: