Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | April - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Avicii : True Stories 
Ben jij benieuwd naar de succesvolle carrière en het controversiële pensioen van de beroemde producer, tekstschrijver en artiest Avicii?  Dan is Avicii : True Stories zeker en vast iets voor jou!

The Bourne Supremacy 
Oh, wat zijn wij blij dat deze reeks vanaf nu te bekijken is op Netflix. Ook het tweede deel barst van de ongelofelijk goede kwaliteit.

What If 
Wallace (Daniel Radcliffe) is gestopt met zijn studie en komt net uit een relatie als hij de knappe blondine Chantry (Zoe Kazan) ontmoet met wie hij gelijk een klik heeft. Chantry woont samen en Wallace heeft een nare breakup achter de rug, beiden hebben geen behoefte aan een relatie. 

The Bourne Ultimatum
Zeiden we ja al dat we blij zijn dat deze reeks vanaf nu op Netlfix te bekijken is?

Small Town Crime
Small Town Crime. Een heerlijke film die ervoor zal zorgen dat je je geen enkele minuut verveelt. 

Somewhere in Time
Toneelschrijver in spe Richard Collier ontmoet tijdens zijn afstudeeropvoering een oude vrouw die hem een horloge kado geeft en fluistert: 'kom bij me terug'. Meer van dit misterieuze en unieke verhaal verklappen we liever nog niet. Vanaf deze maand op Netflix te bekijken!

Robin Hood
Het legendarische verhaal over de ervaren boogschutter Robin Hood, geregisseerd door Ridley Scott en gebracht door topacteurs en actrices Russell Crowe, Cate Blanchett en Mark Strong. 140 minuten boordevol actie en drama. Fijn nieuws Netlfix, zeer fijn.

Django Unchained
Zag je Django Unchained nog niet? Schande. Grote schande. Gelukkig is Netflix er!

Ash vs. Evil Dead 
Yes, yes, yes. 2 seizoenen van Ash vb Evil Dead op Netflix. 't Is zeker de moeite. Deze serie won reeds 11 prijzen!

Jaws 
Joepie, een nieuwe parel van Steven Spielberg vanaf nu op Netflix te bekijken. Fantastisch! 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: