The Crown-actrice Claire Foy maakt scheiding bekend - Actueel Cinema

   - 

Claire Foy, de actrice die gestalte geeft aan een jonge versie van de Britse koningin Elizabeth II in de Netflix-serie "The Crown", heeft aangekondigd dat ze gaat scheiden van haar man, acteur Stephen Campbell. De aankondiging van de actrice komt enkele maanden nadat haar man een hersentumor operatief heeft laten verwijderen, meldt de Britse tabloid The Sun. 

Het koppel bevestigde hun breuk aan The Sun en verklaarde dat ze al een tijdje gescheiden van elkaar wonen. "We hopen dat we verder kunnen gaan als goede vrienden, met het grootste respect voor elkaar." Bij de vriendenkring van het koppel kwam de breuk als een grote schok. "Na zeven jaar samen te zijn, kwam dit als een een echte schok, maar ze zijn lieve mensen die op een beschaafde manier hun scheiding willen afwikkelen", klinkt het bij een vriend van het koppel. Over de oorzaak van de breuk is niets bekend, al bevestigen vrienden "dat hun relatie eenvoudigweg niet werkte en dat het beter was om te stoppen". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: