T2 : Trainspotting – wake-up call! - Making of Cinema

 

We vinden Mark Renton en zijn ex-vriendengroepje (Sick Boy, Spud en Begbie) terug, 20 jaar later. Wat is er ondertussen gebeurd in Leith, het deprimerende stadje waarin de jongens vertoeven? Wat gebeurde er met het gestolen geld? Heeft Begbie de gevangenis overleefd? Is Spud nog steeds een wandelende grap? 

Ja hoor, onze nieuwsgierigheid wuift meteen al het scepticisme weg! Danny Boyle is capabel om een flitsend resultaat af te leveren te midden van zijn soms nogal twijfelachtige filmografie. We hopen dat deze langspeelfilm op hetzelfde niveau blijft als zijn aanlokkelijke trailer, dat hij het ‘heden’ mengt met de sferen uit het verleden, onderbouwd door de heerlijke Born Slippy track van Underworld. Dat belooft dus. Irvine Welsh investeerde trouwens ook persoonlijk in deze film: ze neemt namelijk een rolletje in beslag! Kortom, maak je klaar voor een rollercoaster aan drugs, seks en “vriendschap”. 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma - Actueel

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma

Mooie vooruitzichten voor actrice Meryl Streep. De filmster wordt binnenkort oma. Mamie, haar oudste dochter, is in verwachting van een eerste kindje.
Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher - Actueel

Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Bijna twee jaar na haar dood heeft de Amerikaanse actrice Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie 'Family Guy'. De 'Star Wars'-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersonage Peter Griffin.
Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!
Friends niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? - Actueel

"Friends" niet meer op Netflix in het nieuwe jaar?

Even vrees bij het grote contingent "Friends"-liefhebbers. Er was namelijk sprake dat de populaire sitcom vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijk geschept.