Pacific Rim: Uprising - First rushes Cinema

 

Wat was het voor ons een verrassing toen we vernamen dat er een vervolg aankomt! Waarschijnlijk door het succes in Aziatische landen en door ‘interne’ steun. Qua verhaal valt er nog niet veel te zeggen… Er is enkel aangekondigd geweest dat het een vervolg is op de langspeler van del Toro. Magertjes. Toch kunnen we al enkele geruchten napluizen. Als we de aanwijzingen volgen van onze Mexicaanse vriend sinds 2012, dus één jaar voor de release van de eerste film, schijnt hij zeker de wil te hebben om één of meerdere vervolgen te doen, hij niet per sé achter de camera zou staan en dat er een cross-over zou kunnen zijn tussen het Pacific Rim universum en dat van Godzilla (de bekendere Kaiju van de cinema… Kaiji ofwel simpelweg monster). 

Daarna loopt het alle kanten uit: het scenario zou zich kunnen afspelen enkele jaren na de overwinning op de mensen, een andere zou zich concentreren op de oorsprong van de Kaijus.. zonder dan nog te spreken over de aankondigingen van strips en andere comics.

Hetgeen zeker is, is dat Steven S. DeKnight, regisseur van de series Daredevil, Dollhouse, Smalville, Angel etc. er zich in vastbijt, dat del Toro een beetje afstand neemt van het project en dat de release voorlopig gepland is rond het einde van de maand februari in 2018. Laten we hopen dat we tegen die tijd nog wat goed nieuws krijgen. 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma - Actueel

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma

Mooie vooruitzichten voor actrice Meryl Streep. De filmster wordt binnenkort oma. Mamie, haar oudste dochter, is in verwachting van een eerste kindje.
Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher - Actueel

Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Bijna twee jaar na haar dood heeft de Amerikaanse actrice Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie 'Family Guy'. De 'Star Wars'-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersonage Peter Griffin.
Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!
Friends niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? - Actueel

"Friends" niet meer op Netflix in het nieuwe jaar?

Even vrees bij het grote contingent "Friends"-liefhebbers. Er was namelijk sprake dat de populaire sitcom vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijk geschept.