Pacific Rim: Uprising - First rushes Cinema

 
First rushes
Pacific Rim: Uprising

Wat was het voor ons een verrassing toen we vernamen dat er een vervolg aankomt! Waarschijnlijk door het succes in Aziatische landen en door ‘interne’ steun. Qua verhaal valt er nog niet veel te zeggen… Er is enkel aangekondigd geweest dat het een vervolg is op de langspeler van del Toro. Magertjes. Toch kunnen we al enkele geruchten napluizen. Als we de aanwijzingen volgen van onze Mexicaanse vriend sinds 2012, dus één jaar voor de release van de eerste film, schijnt hij zeker de wil te hebben om één of meerdere vervolgen te doen, hij niet per sé achter de camera zou staan en dat er een cross-over zou kunnen zijn tussen het Pacific Rim universum en dat van Godzilla (de bekendere Kaiju van de cinema… Kaiji ofwel simpelweg monster). 

Daarna loopt het alle kanten uit: het scenario zou zich kunnen afspelen enkele jaren na de overwinning op de mensen, een andere zou zich concentreren op de oorsprong van de Kaijus.. zonder dan nog te spreken over de aankondigingen van strips en andere comics.

Hetgeen zeker is, is dat Steven S. DeKnight, regisseur van de series Daredevil, Dollhouse, Smalville, Angel etc. er zich in vastbijt, dat del Toro een beetje afstand neemt van het project en dat de release voorlopig gepland is rond het einde van de maand februari in 2018. Laten we hopen dat we tegen die tijd nog wat goed nieuws krijgen. 

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.