Guardians of the Galaxy vol. 2 - Actueel Cinema

   - 

James Gunn is een über geek, hyperactief, grappig en vol passie. Gunn is begonnen in het wereldje van Troma Films, gespecialiseerd in extreme Z films. Vervolgens heeft hij het onwaarschijnlijke Slither geregisseerd, over een slijmerige buitenaardse aanval, met – onder andere – Michael Rooker. Nog wat later verzeilt hij plots in het superheldengenre, met zijn eigen “Kick-Ass”, de film Super, een kijk op de wereld van de anti-held (vertolkt door Rainn Wilson). Iets minder bekend maar daarom niet minder bemind.

Het vervolg kent u ondertussen wel: de blockbuster Guardians of the Galaxy, wederom een succes voor Marvel. De eerste beelden zijn alvast veelbelovend: tonnen humor, adembenemende special effects, een hele kleine... Groot, en wederom een heerlijke soundtrack. Het lijkt er op dat Guardians of the Galaxy vol. 2 ons een waar feestmenu zal voorschotelen!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: