Jason Bourne : klop van de hamer ! - Making of Cinema

 

Matt Damon kruipt voor de eerste keer in de huid van Jason Bourne voor de camera’s van Doug Liman (The Bourne Identity), een regisseur die een eerlijke film aflevert, zonder uitzonderlijke genialiteit.

Alleen en lijdend aan geheugenverlies gaat onze man een met bloed besmeurd pad achter zich laten, want, amnesie of niet, hij weet hoe hij zich moet verdedigen ! Twee jaar later, net na Bloody Sunday, neemt Paul Greengrass het over voor The Bourne Supremacy en dat geeft de franchise net die nodige boost. Greengrass blijft, drie jaar later, de leidinggevende voor The Bourne Ultimatum, een heerlijke film die de saga van Sir James Bond overstijgt. De spin off, The Bourne Legacy, slaan we over (ondanks Jeremy Renner)… een kastenvuller volgens ons !

De vierde echt Bourne film lijkt echter veelbelovend, en verenigt opnieuw het « dreamteam » bestaande uit Paul Greengrass en Matt Damon (als Julia Stiles en Tommy Lee Jones) en zou opnieuw een ware kwalitatieve actieprent moeten worden ! De trailer doet ons alvast snakken naar meer !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: