Finding Dory : dromerige déjà-vu ? - Making of Cinema

 

Herinnert u zich nog die goede oude Dory ? De doktersvis met een losgeslagen geheugen die samen met Nemo en diens vader op avontuur ging… Dit keer is ze terug met haar alombekende vrienden, als hoofdpersonage van deze "sequel"/spin-off.

Als Dory’s amnesie een eerder « recreatieve » rol had in Finding Nemo dan speelt haar vergeetachtigheid hier een belangrijker aspect, bepalend voor dit nieuwe avontuur : Net als Martin in het eerste luik gaat Dory ook op zoek, niet naar haar zoon, wel naar haar ouders. En dat belooft een spannende zoektocht te worden, vol omwentelingen voor dit uitzonderlijke personage. De trailer toont ons alvast een leuke mix vol nieuwigheden en meer bekende elementen… Afwachten wat het leukste zal zijn !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: