Bridget Jones Baby: midlife crisis - First rushes Cinema

 

In 2001 (ja, zo lang al!) vertolkte Renée Zellweger, met aanstekelijk goed humeur, de rol van Bridget Jones: een sympathieke, ietwat mollige dertiger, ietwat onhandig en genre jonge "oude vrijster"... die haar leven terug onder handen beslist te nemen, gewicht te verliezen, stoppen met roken en vooral een metgezel vinden voor het leven. De hele onderneming schrijft ze neer in haar dagboek.

Deze hilarische Britse romantische komedie was een destijds een verdiend groots succes, met een geweldige Zellweger, maar ook Colin Firth en Hugh Grant. Het vervolg heeft niet zo lang op zich laten wachten en werd ironisch genoeg Age of Reason genoemd. Inderdaad, ondanks haar droomleven blijft Bridget een onzekere vrouw, zowel op het gebied van leven als op dat van de liefde.

Evenveel succes voor dit vervolg.

Vreemd genoeg heeft men nog 12 jaar moeten wachten om Bridget Jones eindelijk terug te vinden! Deze keer is onze sympathieke dame in de veertig en heeft ze een kinderwens. Een langverwacht onderwerp, geregisseerd door Sharon Maguire (verkozen boven Peter Cattaneo - The Full Monty)... die eveneens present tekende tijdens het eerste luik. Is de cirkel nu eindelijk rond met deze Bridget Jones Baby?

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: