Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel Cinema

   - 

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.

 In het fragment hoor je enkel wat muziek, mogelijk de begintune van het nummer. De stem van Eilish is nog niet te horen. De superster laat weten dat ze het liedje heeft geschreven met haar oudere broer Finneas. Het tweetal lijkt een sterke tandem te zijn, samen wonnen zij dit jaar meerdere Grammy's.

De 25ste Bond-film, "No Time To Die", wordt in april gelost op het cinemapubliek. Eilish, wordt met haar 18 jaar alvast de jongste artiest ooit die een Bond-liedje heeft opgenomen. Het nummer kreeg overigens, zoals vaak, dezelfde naam als de filmtitel. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...
James Bond : No Time to Die

No Time to Die

Actie, Avontuur  Regie: Cary Joji Fukunage Met: Rami Malek, Daniel Craig, Léa Seydoux Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: