Al het filmnieuws in België

Gouden Palm-winnaar Michael Haneke gaat tv-reeks maken - Actueel

Gouden Palm-winnaar Michael Haneke gaat tv-reeks maken

De Oostenrijkse regisseur Michael Haneke, die een Oscar en een Gouden Palm won voor zijn film 'Amour' (2012), gaat zich op het kleine scherm concentreren; de man zal met het Engelstalige 'Kelvin's Book' voor de eerste keer een tv-serie maken. Dat meldt entertainmentmagazine The Hollywood Reporter.
Speelgoed van iconische tv-reeks 'Fresh Prince of Bel-Air' op komst - Actueel

Speelgoed van iconische tv-reeks 'Fresh Prince of Bel-Air' op komst

Nadat Will Smith deze week nog de geruchtenmolen rond een cartoonversie van de comedyserie 'Fresh Prince of Bel-Air' aanzwengelde, komt TMZ nu met nieuws dat (jonge) fans van de serie alvast zal doen watertanden: er komt binnenkort nieuwe merchandising van 'Fresh Prince' op de markt.
Horrorhit 'Get Out' is nu ook een online cursus - Actueel

Horrorhit 'Get Out' is nu ook een online cursus

Het verrassend regiedebuut van Jordan Peele, 'Get Out', is nu ook in een online cursus gegoten. De film werd onlangs nog voor vier Oscars genomineerd. Geïnteresseerden kunnen de cursus volgen onder de naam 'The Sunken Place: Racism, Survival and Black Horror', meldt New Musical Express (NME).
Sequel van 'The Shining' heeft een regisseur gevonden - Actueel

Sequel van 'The Shining' heeft een regisseur gevonden

Doctor Sleep', de opvolger van de horrorfilm 'The Shining' van Stanley Kubrick uit 1980, heeft een regisseur. Mike Flanagan, bekend van 'Oculus', 'Hush' en 'Absentia', zal in de regiestoel plaatsnemen. Dat maakt New Musical Express (NME) bekend.
Steven Spielberg plant remake van West Side Story - Actueel

Steven Spielberg plant remake van "West Side Story"

De Amerikaanse regisseur Steven Spielberg gaat een remake draaien van de beroemde film "West Side Story". Die Oscarwinnende musical uit 1961, gedraaid door het duo Jerome Robbins (choreografie) en Robert Wise, was op haar beurt een filmadaptatie van de musical van Leonard Bernstein. Bernsteins... Verder lezen...
James Franco geschrapt van Vanity Fair-cover - Actueel

James Franco geschrapt van Vanity Fair-cover

Acteur James Franco ligt onder vuur wegens meerdere beschuldigingen van seksuele intimidatie aan zijn adres, onder meer door vijf voormalige studenten van de inmiddels opgedoekte acteerschool van Franco. Door die controverse rond zijn persoon besloot het beroemde Amerikaanse magazine Vanity Fair om... Verder lezen...