Al het filmnieuws in België

Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken nieuw dieptepunt - Actueel

Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken nieuw dieptepunt

Dat het niet goed gaat met de kijkcijfers van 'The Walking Dead', het vlaggenschip van de Amerikaanse zender AMC, was al bekend. De cijfers zijn sinds het zevende seizoen in dalende lijn, en halverwege het negende seizoen is zelfs een nieuw dieptepunt bereikt: 4,79 miljoen mensen keken naar de... Verder lezen...
HBO-serie 'The Sopranos' krijgt prequel - Actueel

HBO-serie 'The Sopranos' krijgt prequel

Fans van 'The Sopranos' kunnen binnenkort genieten van een prequel van de succesvolle HBO-serie. De nieuwe reeks zal geregisseerd worden door Alan Taylor, die ook de regie 'Game of Thrones' op zijn naam heeft.
Hugh Jackman ziet nieuwe rol als superheld wel zitten - Actueel

Hugh Jackman ziet nieuwe rol als superheld wel zitten

De ster, vooral bekend van zijn rol als Wolverine in de X-men franchise, staat open voor een nieuwe rol als superheld. Dat liet hij weten in een interview met MTV. In 2017 hing Jackman na 17 jaar definitief zijn klauwen aan de haak als Wolverine.
Jennifer Lawrence onder vuur door bedenkelijke reclamecampagne - Actueel

Jennifer Lawrence onder vuur door bedenkelijke reclamecampagne

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence bevindt zich in het oog van een mediastorm rond de nieuwste reclamecampagne van Dior. Het Franse modehuis liet zich inspireren door de Mexicaanse cultuur, maar plakte geen Mexicaans gezicht op de collectie. "Schandalig", klinkt het op Twitter.
Tom Hardy benoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk - Actueel

Tom Hardy benoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk

De Engelse acteur Tom Hardy mag zich sinds vrijdag 'Commandeur in de Orde van het Britse Rijk' noemen. Hij kreeg die illustere titel in Buckingham Palace van kroonprins Charles, zo meldt de Britse openbare zender BBC.
Stan Lee krijgt publieke herdenkingsdienst - Actueel

Stan Lee krijgt publieke herdenkingsdienst

Stan Lee is intussen begraven, maar fans van de stripauteur kunnen binnenkort toch aanwezig zijn op een publieke dienst om hun medeleven te betuigen. Dat meldt zijn bedrijf POW! Entertainment.