Al het filmnieuws in België

Brad Pitt ongedeerd na verkeersongeval - Actueel

Brad Pitt ongedeerd na verkeersongeval

Brad Pitt is betrokken geraakt bij een verkeersongeval met drie auto's. De acteur bleef ongedeerd. De inzitten van de twee andere wagens kwamen oog in oog te staan met de Hollywoodster. Dat meldt entertainmentmagazine NME.
Anima 2018 : daar gaan we dan voor 10 dollen dagen animatie - Actueel

Anima 2018 : daar gaan we dan voor 10 dollen dagen animatie

Al daalt de temperatuur al een paar dagen, toch is pakketboot Flagey vanaf vrijdag getooid in frisse lentekleuren en krioelt het zowel op de gevel als in het gebouw van de veelkleurige kleine beestjes van de getalenteerde Belgische duo Noémie Marsily, illustrator en filmmaker, en Carl Roosens,... Verder lezen...
Serie op Vier laat gangster Danny Vanhamel terugblikken op zijn misdaadcarrière - Actueel

Serie op Vier laat gangster Danny Vanhamel terugblikken op zijn misdaadcarrière

"Beter een slecht karakter dan geen karakter." Het is een van de vele oneliners die ex-gangster Danny Vanhamel ten beste geeft in het portret dat Peter Boeckx van hem maakte voor Vier. De tv-serie "Ex-gangster" bestaat uit vier delen. De eerste aflevering wordt morgenavond uitgezonden.
Johan Heldenbergh nogmaals bij de beesten - Actueel

Johan Heldenbergh nogmaals bij de beesten

Johan Heldenbergh zat vorig jaar nog aan de zijde van Jessica Chastain in 'The Zookeeper's Wife', in de Franse film 'Gaspard va au mariage' zit hij weer in de zoo. Blijkbaar kan hij geen buitenlandse film doen zonder dat er beesten aan te pas komen.    Verder lezen op Cinevox
Amazon strikt Arnold Schwarzenegger voor nieuwe serie - Actueel

Amazon strikt Arnold Schwarzenegger voor nieuwe serie

Arnold Schwarzenegger gaat een van de hoofdrollen spelen in een nieuwe televisieserie die momenteel door Amazon wordt ontwikkeld. De acteur gaat bovendien aan de slag als mede-producer van de serie. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline.
Lucky: Een mooi eerbetoon - Actueel

Lucky: Een mooi eerbetoon

Voor zijn eerste productie flirt de Amerikaanse John Carroll Lynch met een biografie en een bescheiden epos. Lucky schetst - bijna - het portret van hoofdacteur, Harry Dean Stanton, die ook een uiterst indrukwekkende filmografie heeft.
Frasier-acteur John Mahoney overleden - Actueel

"Frasier"-acteur John Mahoney overleden

De Amerikaanse acteur John Mahoney, vooral bekend door zijn rol als de norse opa Martin Crane in de komische serie "Frasier", is op 4 februari in Chicago overleden aan de gevolgen van kanker. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Mahoney werd 77 jaar oud.