Al het filmnieuws in België

Uma Thurman wil opnieuw samenwerken met Tarantino - Actueel

Uma Thurman wil opnieuw samenwerken met Tarantino

Drie maanden nadat bekend werd dat Uma Thurman op de set van 'Kill Bill' verplicht werd een stunt zelf uit te voeren waarbij ze ernstige verwondingen opliep, wil de Amerikaanse actrice opnieuw samenwerken met regisseur Quentin Tarantino.
Catherine Zeta-Jones acteert in nieuwe komische serie voor Facebook Watch - Actueel

Catherine Zeta-Jones acteert in nieuwe komische serie voor Facebook Watch

De Britse actrice Catherine Zeta-Jones zal de hoofdrol opnemen in de nieuwe Facebook-serie "Queen America", de eerste grote serie van het sociale netwerk. Dat schrijft Deadline en bevestigt de 48-jarige actrice vandaag. Facebook reageerde nog niet op het nieuws.
Leonardo DiCaprio krijgt eigen waterkever - Actueel

Leonardo DiCaprio krijgt eigen waterkever

Een nieuw soort waterkever die in de oerwouden van Borneo ontdekt is, wordt vernoemd naar de Amerikaanse filmster Leonardo DiCaprio. Officieel krijgt de kever, die amper drie milimeter groot is, de naam 'Grouvellinus leonardodicaprioi'.
Ex-bodyguards klagen Johnny Depp aan - Actueel

Ex-bodyguards klagen Johnny Depp aan

De Amerikaanse acteur Johnny Depp wordt vervolgd door twee van zijn voormalige bodyguards. Volgens hen betaalde Depp hun overuren niet uit, kregen ze hun loon te laat en werden ze gebruikt als babysitters.
5 adembenemende natuurdocumentaires - Actueel

5 adembenemende natuurdocumentaires

Kan jij ook niet genoeg krijgen van natuurdocumentaires? Bekijk dan zeker en vast onze selectie!
'The Simpsons' bereikt historische mijlpaal - Actueel

'The Simpsons' bereikt historische mijlpaal

De Amerikaanse animatieserie 'The Simpsons' schreef gisterenavond televisiegeschiedenis: de 636e aflevering van de reeks over de gele personages in Springfield werd toen uitgezonden op zender Fox, waarmee de satirische show het record van de westernserie 'Gunsmoke' verbrak als langst lopende... Verder lezen...
Amerikaanse komiek Bill Cosby schuldig bevonden aan seksueel misbruik - Actueel

Amerikaanse komiek Bill Cosby schuldig bevonden aan seksueel misbruik

In het nieuwe proces tegen Bill Cosby heeft de twaalfkoppige jury bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Pennsylvania gisteren op een tweede dag van beraadslaging de Amerikaanse komiek schuldig bevonden aan alle drie aanklachten van seksueel misbruik.
Onthulling van schandaal rond Harvey Weinstein wordt verfilmd - Actueel

Onthulling van schandaal rond Harvey Weinstein wordt verfilmd

De onthulling van het schandaal rond Harvey Weinstein, de machtige filmbaas die een uitgebreid systeem van seksuele intimidatie had opgezet, wordt verfilmd. Twee Amerikaanse productiefirma's hebben zich verzekerd van de rechten van het verhaal van Jodi Kantor en Megan Twohey. De twee journalistes... Verder lezen...
Meghan Markle oefent jawoord al eens in in tv-serie 'Suits' - Actueel

Meghan Markle oefent jawoord al eens in in tv-serie 'Suits'

De Amerikaanse actrice Meghan Markle, die binnenkort trouwt met de Britse prins Harry, heeft de generale repetitie voor dat huwelijk achter de rug. Haar personage in de tv-serie 'Suits', Rachel Zane, gaf haar jawoord aan haar fictionele partner, Mike Ross.