Al het filmnieuws in België

Bedenkers hitserie 24 werken aan prequel - Actueel

Bedenkers hitserie "24" werken aan prequel

De Amerikaanse televisiezender Fox kijkt opnieuw naar een variant op de populaire thrillerreeks "24", die werd in juli 2014 voor het laatst uitgezonden. Volgens The Wrap werken de producenten van de originele serie aan een prequel.
'Better Call Saul' krijgt vijfde seizoen - Actueel

'Better Call Saul' krijgt vijfde seizoen

De tv-serie 'Better Call Saul', spin-off van 'Breaking Bad', zal nog zeker tot volgend jaar te zien zijn. Er komt namelijk een vijfde seizoen. Dat heeft de Amerikaanse televisiezender AMC afgelopen weekend aangekondigd.
'Harry Potter'-fans kunnen straks Zweinstein nabouwen in lego - Actueel

'Harry Potter'-fans kunnen straks Zweinstein nabouwen in lego

Speelgoedfabrikant Lego brengt komende maand een nieuwe bouwset uit in het thema van 'Harry Potter'. Fans van de boeken- en filmreeks die daar een stevige duit voor over hebben, kunnen de beroemde toverschool Zweinstein helemaal nabouwen.
Actrice Michelle Williams stiekem getrouwd - Actueel

Actrice Michelle Williams stiekem getrouwd

'Dawson's Creek'-ster Michelle Williams is in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Phil Elverum. De plechtigheid vond in het allergrootste geheim plaats in New York. De trouw komt er tien jaar na dood van haar ex Heath Ledger.
Opnames in België voor 'Baptiste', spin-off van 'The Missing' - Actueel

Opnames in België voor 'Baptiste', spin-off van 'The Missing'

Momenteel zijn in België opnames bezig voor de nieuwe, zesdelige fictiereeks 'Baptiste', een spin-off van het bekende en veelbekeken 'The missing'. De dramareeks wordt gecoproduceerd door de BBC, Eén en het Brusselse CZAR Film & TV. De internationale cast, met onder anderen Tchéky Karyo als... Verder lezen...
Netflix haalt tv-serie 'Snowpiercer' binnen - Actueel

Netflix haalt tv-serie 'Snowpiercer' binnen

De futuristische actiethriller 'Snowpiercer' uit 2013 van de Zuid-Koreaanse filmmaker Bong Joon-ho werd in een televisieserie gegoten, die volgend jaar op de Amerikaanse zender TNT wordt uitgezonden. Netflix zal de reeks in het buitenland verspreiden, meldt entertainmentmagazine Variety.