Al het filmnieuws in België

Zoon Gary Oldman weerlegt misbruikbeschuldigingen van moeder over acteur - Actueel

Zoon Gary Oldman weerlegt misbruikbeschuldigingen van moeder over acteur

De zoon van Oscar-winnaar Gary Oldman en Donya Fiorentino heeft het in een open brief opgenomen voor zijn vader. Fiorentino beweert dat Oldman haar heeft mishandeld, maar dat is volgens hun zoon Gulliver Oldman niet waar. Dat schrijven Variety en NU.nl.
4 releases in maart om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in maart om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?
Man gearresteerd wegens diefstal Oscar van Frances McDormand - Actueel

Man gearresteerd wegens diefstal Oscar van Frances McDormand

Een genodigde heeft op een feestje na de uitreiking van de Oscars de gouden trofee van actrice Frances McDormand (60) gestolen. Hij werd kort daarna door de politie gearresteerd. McDormand kreeg de Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in de tragikomedie "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri".
Oscarfeestje Elton John brengt 4,8 miljoen euro op voor aidsfonds - Actueel

Oscarfeestje Elton John brengt 4,8 miljoen euro op voor aidsfonds

Een duizental gasten die aanwezig waren op een een Oscarfeestje van de Engelse popzanger Elton John hebben zondagavond samen 5,9 miljoen dollar - een kleine 4,8 miljoen euro - ingezameld. Het geld gaat naar de Elton John AIDS Foundation, schrijft de krant Los Angeles Times.
Interviewer Ryan Seacrest genegeerd door sterren op rode loper - Actueel

Interviewer Ryan Seacrest genegeerd door sterren op rode loper

Hollywoordreporter Ryan Seacrest, die gisteren voor entertainmentzender E! vanop de rode loper verslag uitbracht over de Oscars, heeft dit jaar weinig sterren kunnen interviewen. De presentator werd massaal genegeerd door de aanwezigen omdat hij momenteel onder vuur ligt na beschuldigingen van... Verder lezen...
TCM bekroont Martin Scorsese met allereerste Robert Osborne Award - Actueel

TCM bekroont Martin Scorsese met allereerste Robert Osborne Award

Regisseur Martin Scorsese krijgt in april van Turner Classic Movies de eerste Robert Osborne Award. De nieuwe jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan personen die aanzienlijk hebben "bijgedragen tot het behoud van het culturele erfgoed van klassieke films". Dat meldt de Los Angeles Times vandaag.
Orlando Bloom: Een man moet weten hoe zich te gedragen - Actueel

Orlando Bloom: "Een man moet weten hoe zich te gedragen"

Hollywood-acteur Orlando Bloom kan naar eigen zeggen absoluut geen begrip opbrengen voor mannelijk wangedrag in het licht van het #MeToo-debat. Hij betuigde zijn steun aan de beweging tijdens een interview met het tijdschrift GQ Style.
Filmstudio Weinstein deels verkocht - Actueel

Filmstudio Weinstein deels verkocht

Delen van de in problemen geraakte filmproductiemaatschappij The Weinstein Company gaan over naar een groep investeerders onder leiding van Maria Contreras-Sweet. De deal zorgt ervoor dat het bedrijf geen faillissement hoeft aan te vragen. Naar verluidt is met de overeenkomst een bedrag van 500... Verder lezen...
X-Files-actrice Gillian Anderson komt in april naar Gent - Actueel

X-Files-actrice Gillian Anderson komt in april naar Gent

De Amerikaanse actrice Gillian Anderson, vooral bekend dankzij haar hoofdrol als FBI-agente Dana Scully in de sciencefictionreeks "The X-Files", komt op 7 en 8 april naar de lente-editie van FACTS in Flanders Expo. De actrice zal op beide dagen aanwezig zijn voor fotoshoots, signeersessies en... Verder lezen...
Ennio Morricone blijft populair in hitlijsten voor filmmuziek - Actueel

Ennio Morricone blijft populair in hitlijsten voor filmmuziek

De muziek die de Italiaanse componist Ennio Morricone eind jaren zestig schreef voor de film "Once Upon a Time in the West" blijft onverminderd populair. De soundtrack staat op de eerste plaats van de Filmmuziek Top 40 van de Nederlandse openbare radiozender NPO Radio 4. Filmmuziek van The Lord of... Verder lezen...