Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel Cinema

   - 

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van mishandeling. 

Het houdt maar niet op met het moddergooien tussen Johnny Depp en Amber Heard. Ook al is de (v)echtscheiding inmiddels rond, het vechten tussen Depp en Heard blijft maar aanhouden. Zopas werd duidelijk dat Depp zijn ex had aangeklaagd wegens smaad. In de aanklacht stelt de acteur dat Heard met valse beschuldigingen publiciteit probeert te krijgen om haar eigen carrière een boost te geven. Ook stelt de acteur dat juist zij hem aanviel. Amber ging in de tegenaanval en beschuldigde Depp eerder al van mishandeling. Volgens Heard gooide de acteur een telefoon naar haar gezicht en zou hij haar daarna meerdere malen met een vuist geslagen hebben. Daar doet ze nu een schepje bovenop: volgens Heard raakten de gemoederen op een bepaald moment zo verhit, dat Johnny haar appartement vernielde. Amber maakte ook foto's om bewijs te leveren: op foto's zijn kapotte kledingrekken te zien, alsook een hoop kleding en schoenen die van de trappen werden gegooid.

De feiten gebeurde in een penthouse van het Eastern Columbia Building in het centrum van Los Angeles. "Johnny Depp heeft Amber fysiek en mentaal misbruikt. Sinds hun scheiding is Depp niet meer gestopt met het publiekelijk vernederen van mevrouw Heard, en hij probeerde de wereld te laten twijfelen aan haar verhaal door het misbruik doelbewust te ontkennen", aldus Eric George, de advocaat van Amber, in een verklaring. "Het verachtelijke gedrag van Depp is al te lang gaande. Wij hebben nu onweerlegbaar bewijs ingediend van het misbruik. Het is betreurenswaardig dat er een jury nodig is om deze voortdurende mishandeling een halt toe te roepen. Maar mevrouw Heard zal elke actie ondernemen die nodig is om de waarheid te laten zegevieren." Door de beelden van haar appartement in te dienen hoopt Heard dat de rechters de rechtszaak van Depp nu zullen afwijzen.

De 'Pirates of the Carribean'-acteur eist meer dan 45 miljoen euro van Heard. (Belga / Belga)

© Twocoms / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Actie, Avontuur  Regie: Gore Verbinski Met: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom,... Voor de sympathieke schurk Captain Jack Sparrow betekent de kristalheldere Caribische Zee een speelterrein waar avontuur en mysterie hand in hand gaan. Maar Jacks idyllische leven krijgt een andere wending wanneer zijn tegenstander, de sluwe Captain Barbossa, zijn schip de Black Pearl steelt en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: