Macaulay Culkin had "normale vriendschap" met Michael Jackson - Actueel Cinema

   - 

Macaulay Culkin had een "normale vriendschap" met Michael Jackson. Dat heeft de 38-jarige Amerikaanse acteur gezegd in de podcast 'Inside of You with Michael Rosenbaum'. Fans van Culkin, die wereldberoemd werd dankzij de film 'Home Alone', zijn al jaren nieuwsgierig naar zijn relatie met 'the King of Pop', zeker nadat die laatste moest terechtstaan wegens beschuldigingen van misbruik van een 13-jarige jongen. 

"Het is één van de vriendschappen waar mensen zich vragen bij stellen, enkel en alleen omdat hij de beroemdste persoon ter wereld was", aldus Culkin. De acteur zegt dat Jackson hem benaderde omdat hij zich goed kon inleven in hoe het voelt om een kindster te zijn. De popzanger was voor zijn solocarrière ook bekend geworden als kind, toen hij met zijn broers furore maakte onder de naam 'Jackson 5'. Jackson was 22 jaar ouder dan Culkin. "Niemand anders in mijn katholieke school had er ook maar een idee van wat ik doormaakte. Hij had hetzelfde meegemaakt en wilde mij ervan verzekeren dat ik niet alleen was", aldus de acteur. Culkin beschrijft de man achter nummers als 'Billie Jean', 'Beat It' en 'Smooth Criminal' als "grappig", "vriendelijk" en "genereus".

Volgende week gaat op het Sundance-filmfestival in de Amerikaanse deelstaat Utah de documentaire 'Leaving Neverland' in première. Daarin beschuldigen twee dertigers er Jackson van dat hij hen misbruikt heeft, toen ze nog kinderen waren. Jackson stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een overdosis propofol. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: