'Tabula rasa' krijgt wereldwijde release via Netflix - Actueel Cinema

   - 

De reeks 'Tabula rasa', eind vorig jaar een kijkcijferhit met gemiddeld 1,25 miljoen kijkers op Eén, wordt vanaf vandaag wereldwijd verspreid via Netflix. Dat maakt ZDF Enterprises bekend. 

Met uitzondering van Duitsland, waar de reeks nu op ZDF te zien is, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, zullen elders Netflix-abonnees de psychologische thriller-reeks kunnen ontdekken. 'Tabula rasa' verhaalt over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. De reeks werd bedacht en geschreven door Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens en Christophe Dirickx. De hoofdrollen worden vertolkt door Veerle Baetens, Stijn Van Opstal, Cécile Enthoven, Natali Broods, Lynn Van Royen, Tom Audenaert, Peter Van den Begin, Gène Bervoets, Jeroen Perceval, Hilde Van Mieghem, Viviane De Muynck en François Beukelaers.

'Tabula rasa' is een productie van Caviar, in co-productie met één en ZDF neo. De reeks kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds en met de hulp van de Belgische Tax Shelter-maatregel. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: