Filmografie Malik Zidi

Biografie

Malik Zidi (14 februari 1975) is een Frans acteur. Hij is de zoon van een Algerijnse vader en een Bretoense moeder en begon al jong met een acteursopleiding. 
 
Zidi's filmdebuut was de film Les corps ouverts van Sébastien Lifshitz uit 1997. In 2000 werd hij door François Ozon gekozen om de rol van Franz te vertolken in Gouttes d'eau sur pierres brûlantes. In 2004 trad hij op in Les Temps qui changent van André Téchiné en in 2006 in Les Amitiés maléfiques , waarvoor hij een César van beste jong mannelijk talent kreeg. Zidi kreeg vier keer een nominatie voor de César voor beste acteur.

Filmografie Malik Zidi

Play - Komedie
januari 2020

Play

Komedie Regie: Anthony MarcianoMet: Max Boublil, Alice Isaaz, Malik Zidi,...In 1993 was Max 13 toen hem zijn eerste camera werd aangeboden. Al 25 jaar stopt hij niet met filmen. De vrienden, de liefdes, de successen, de mislukkingen. Van de jaren 1990 tot de jaren 2010 is dit het portret van een hele generatie die naar voren komt.

Nieuws over Malik Zidi

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: