Filmografie : Jet Li

Filmografie jet li

Mulan - Familie, Drama, Avontuur

Mulan

Familie, Drama, Avontuur Regie: Niki CaroMet: Jet Li, Yifei Liu, Donnie YenMulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man.
Fearless - Actie
september 2006

Fearless

Actie Regie: Ronny YuMet: Jet Li, Nakamura Shidou, Collin Chou,...Fearless vertelt het waargebeurde verhaal van martial arts legende Huo Yuanjia (Jet Li). Als zoon van een bokskampioen droomt Huo ervan om in zijn vaders voetsporen te treden. Weldra wordt hij dan ook de bekendste vechter van heel China, maar zijn arrogantie en zijn houding om ten koste van alles... Verder lezen...
Ying Xiong - Drama
oktober 2003

Ying Xiong

Drama Regie: Zhang YimouMet: Jet Li, Maggie Cheung, Chen Daoming, Ziyi Zhang,...2000 jaar geleden was China opgedeeld in zeven koninkrijken. De Keizer van de Qin-dynastie, de machtigste, besluit ze een na een te veroveren. Maar hij wordt gedreigd door huurmoordenaars, en hij belooft een premie aan wie ze doodt.
Cradle 2 The Grave - Actie, Thriller
juli 2003

Cradle 2 The Grave

Actie, Thriller Regie: Andrzej BartkowiakMet: Jet Li, DMX, Mark Dacascos, Tom Arnold,...Wanneer zijn dochter ontvoerd wordt om dure diamanten als losgeld te ontvangen begint de leider van een groep getalenteerde dieven een samenwerking met een Taiwanese officier. Hun race tegen de klok om de stenen te vinden leidt tot informatie over de distributie van een nieuw, erg dodelijk, wapen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: