Filmografie Kaley Cuoco

Biografie

Kaley Christina Cuoco (Camarillo, 30 november 1985) is een Amerikaanse actrice, die internationaal bekend is door haar rol van Penny in de Amerikaanse sitcom The Big Bang Theory. 
Cuoco verscheen vanaf haar zesde als model en in reclamespotjes in de media. Haar eerste rol was in de film Quicksand: No Escape (1992), op haar zevende. Bij het grote publiek kreeg zij bekendheid met haar rol als Bridget Hennessy in de Emmy Award-winnende sitcom 8 Simple Rules[1] en later door een rol in het laatste seizoen in de populaire serie Charmed. 
Haar internationale doorbraak kreeg ze echter met haar rol als Penny in de serie The Big Bang Theory. Voor deze rol kreeg zij in 2012 een Satellite Award uitgereikt in de categorie 'beste actrice in een comedyserie'.[2] In 2011 was Cuoco naakt te zien in het tijdschrift Allure. Ook presenteerde zij in 2012 en 2013 de uitreiking van de People's Choice Awards [3].

Filmografie Kaley Cuoco

Role Play - Actie
februari 2024

Role Play

Actie Regie: Thomas VincentMet: Kaley Cuoco, David Oyelowo, Bill NighyEmma heeft een fijn leven met haar geweldige man en hun twee kinderen in de buitenwijken van New Jersey. Ze heeft echter ook een geheim leven als huurmoordenares waar niemand iets van afweet. David komt hierachter als het echtpaar besluit hun huwelijksjubileum op te fleuren met een gewaagd... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: