Filmografie : J Hope

Filmografie j hope

Genova - Drama
september 2009

Genova

Drama Regie: Michael WinterbottomMet: Colin Firth, Catherine Keener, Hope Davis,...Als de moeder van een gezin sterft, verhuist de vader met zijn twee dochters naar Genua om hun leven weer op poten te zetten. De stad verandert het leven van alledrie als de jongste dochter de geest van haar moeder begint te zien en de oudste haar seksualiteit ontdekt.
The Weather Man - Drama
november 2005

The Weather Man

Drama Regie: Gore VerbinskiMet: Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis,...Een weerman staat op het punt om van Chicago naar New York te verhuizen voor een superbaan. Hij realiseert zich echter dat alles wat echt belangrijk is, mislukt is. Voordat hij weggaat, wil hij het daarom goedmaken met zijn ex-vrouw, zijn kinderen en zijn zieke vader.
Blue Velvet - Politie, Thriller
januari 1986

Blue Velvet

Politie, Thriller Regie: David LynchMet: Isabella Rossellini, Kyle MacLachlan,...Een hallucinante thriller in een idyllisch Amerikaans stadje. Een afgesneden mensenoor vormt aanleiding voor een weerzinwekkend portret van de perverse schaduwkanten van de menselijke psyche. Een onverslijtbare film noir, mijlpaal in de nachtmerrie-cinema.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: