Filmografie Ann Van Elsen

Geboortedatum: 27/12/79 (41 jaar)
 Nationaliteit: België

Biografie

Ann Van Elsen werd Miss België in 2002. 
 
Ze kwam in het nieuws toen ze weigerde de verkiezing van Miss World in Nigeria bij te wonen. Ze deed dit samen met een aantal andere missen als protest tegen de doodstraf voor Amina Lawal die veroordeeld was tot steniging wegens een zwangerschap zonder gehuwd te zijn. 
 
Ze deed diverse tv-opdrachten, onder meer bij de televisiezenders TV1 en VT4. Momenteel is ze voor die laatste actief als omroepster. In het verleden presenteerde ze programma's als Supertalent In Vlaanderen en Summerdate. 
 
In ju Lees de volledige biografie uni 2007 verloofde ze zich met ex-Lokeren-voetballer Gunther Van Handenhoven, de broer van Idool-zangeres Sandrine. Hun huwelijk is gepland op 21 juni 2008. Daarvoor had ze ook al een relatie met Temptation Island-deelnemer, Tim De Pril. 
 
Dat ze zelf ook een aardig balletje kan trappen, bewees Ann Van Elsen in het programma Studio 1 op zondag. In 2006 reikte ze in het Koning Boudewijnstadion de prijs uit aan de winnaar van Pinanti is Pinanti, Désiré Mbonabucya. Ze droeg een voetbaloutfit en toonde haar technische capaciteiten aan de camera's. 
 
Niet onbelangrijk is dat Ann Van Elsen in december 2007 toegaf dat ze voor Playboy-magazine zou poseren, dit terwijl ze jarenlang volhield dat ze nooit naakt zou gaan. De editie met Ann Van Elsen kwam in januari 2008 uit. Het bedrag dat Playboy uitbetaalde aan Ann gaat gedeeltelijk naar Music For Life (2007), namelijk € 30000. 
 
Vanaf januari 2008 ging Van Elsen aan de slag bij Radio Donna voor het programma 'Sunday Match'

Filmografie Ann Van Elsen

Garfield 2 - Animatie Film

Garfield 2

Animatie Film 
augustus 2006
Robots - Animatie Film

Robots

Animatie Film 
maart 2005