Filmografie Heather Locklear

Biografie

Heather Locklear (Westwood (Californië), 25 september 1961) is een Amerikaans actrice. Haar ouders zijn Bill en Diane Locklear. Ze heeft twee oudere zussen, Laurie en Colleen en een oudere broer Mark. Haar vader was werkzaam op UCLA, waar Heather college volgde totdat zij haar studie opgaf om een carrière als actrice te gaan opbouwen. Nog tijdens haar studie werkte ze als model en speelde ze mee in commercials. 
 
Heather Locklear was getrouwd met de drummer van Mötley Crüe, Tommy Lee van 1986 tot en met 1993. In 1994, op 17 december trouwde ze opnieuw met een muzikant: Richie Sambora, gitarist van Bon Jovi. Op 4 oktober 1997 werd haar eerste kind, dochter Ava Elizabeth geboren. 3 februari 2006 werd bekend gemaakt dat Locklear en Sambora gaan scheiden. Laatste gerucht is dat Locklear iets heeft met Jack Wagner (haar voormalige tegenspeler bij Melrose Place). 
 
Ze werd vooral bekend door haar rollen in de televisieseries Dynasty, Spin City en Melrose Place. In Dynasty speelde ze de rol van Sammy Jo, in Spin City speelde ze Caitlin Moore, de campagnemanager van de burgemeester van New York en in de serie Melrose Place speelde ze Amanda Woodward, waarvoor ze werd beloond met de 'Beste actrice in een TV-serie' award.

Filmografie Heather Locklear


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: