Filmografie Kevin Kline

Filmografie Kevin Kline

The Good House - Dramatische komedie

The Good House

Dramatische komedie Regie: Maya ForbesMet: Sigourney Weaver & Kevin KlineDe gescheiden vrouw Hildy Good woont in New England waar ze werkzaam is als vastgoedmakelaar. Haar stabiele leven stort stilaan in wanneer ze niet in staat is om om te gaan met tegenspoed. Op haar manier stort ze zich op de drank. Intussen duikt haar oude liefde Frank weer op in haar leven.
Joueuse - Drama
augustus 2009

Joueuse

Drama Regie: Caroline BottaroMet: Sandrine Bonnaire, Kevin Kline, Francis Renaud,...Hélène, een gehuwd kamermeisje dat een vrij monotoon leven leidt op Corsica, treft op een dag twee schaakspelers aan in een hotelkamer. Ze raakt gefascineerd door het spel en leert de regels snel. Stilaan ervaart ze deze passie als een nieuwe vrijheid in haar leven...
Trade - Drama, Politie
november 2007

Trade

Drama, Politie Regie: Marco KreutzpaintnerMet: Kevin Kline & Alicia Bachleda-CurusElk jaar worden er wereldwijd meer dan 1.000.000 mensen verhandeld... tegen hun wil. Trade vertel het verhaal van Adriana, een 13-jarig meisje uit Mexico City, die ontvoerd wordt door vrouwenhandelaars, en Jorge haar 17-jarige broer die een wanhopige zoektocht start om haar te redden. Tijdens zijn... Verder lezen...
De-Lovely - Musikale drama
november 2004

De-Lovely

Musikale drama Regie: Irwin WinklerMet: Kevin Kline, Ashley Judd, Jonathan Pryce,...Verhaal van de Amerikaanse componist Cole Porter. Porter blikt terug op zijn leven als ware het één van zijn eigen succesvolle shows. Porter's elegante, excessieve verleden wordt belicht, waaronder de gecompliceerde relatie met zijn vrouw en muze, Linda Lee Porter.
In and Out - Komedie

In and Out

Komedie Regie: Frank OzMet: Kevin Kline, Joan Cusack, Matt DillonHoward Brackett is een leraar Engels op een highschool. Als een oud-student hem tijdens zijn Oscar-acceptatiespeech bedankt voor de steun die Brackett hem als homo gaf om voor z'n geaardheid uit te komen, moet hij zijn omgeving er van overtuigen van het feit dat hij toch echt hetero is.

Nieuws over Kevin Kline


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: