Will Arnett

Filmografie Will Arnett

Geboortedatum: 04/05/70 (50 jaar)
Jongensnaam: William Emmerson Arnett
 Nationaliteit: Canada

Biografie

William Emerson Arnett (Toronto, 4 mei 1970) is een Canadees acteur. Hij werd voor zijn bijrol in Arrested Development in 2006 genomineerd voor een Emmy Award. Hij ontving een tweede nominatie in 2008 voor zijn gastrol in 30 Rock. Arnett was daarnaast te zien in films als Wristcutters: A Love Story en Blades of Glory en sprak zijn stem in voor animatieproducties als Ice Age: The Meltdown en Ratatouille. 
 
Arnett trouwde in 1994 met de zes jaar oudere actrice Penelope Ann Miller, maar hun huwelijk strandde een jaar later. Hij hertrouwde in 2003 met Saturday Night Live-actrice Lees de volledige biografie e/comédienne Amy Poehler, met wie hij twee zoons kreeg. In 2012 gingen ze uit elkaar. 
 
Arnett en Poehler waren een aantal keer samen op het scherm te zien. Zo speelde ze zijn echtgenote in vijf afleveringen van Arrested Development, zijn zus in Blades of Glory en was ze net als hij te zien in Spring Breakdown en Girl Missing. Daarnaast spraken ze allebei hun stem in voor Horton Hears a Who! en Monsters vs Aliens

Filmografie Will Arnett

Brothers Solomon - Komedie

Brothers Solomon

Komedie 
september 2007
Blades of Glory - Komedie

Blades of Glory

Komedie 
mei 2007