Filmografie An Lemmens

Biografie

An Lemmens is presentatrice bij TMF en 2BE. 
 
Ze studeerde als dierenarts-assistente en werkte samen met haar beste vriending in een sneakershop. In 2003 werd ze opgemerkt door een TMF-regisseur tijdens het optreden van Moloko op Marktrock 2003. In hetzelfde jaar start ze als presentatrice op de muziekzender. Ze mag meteen de TMF Awards presenteren. Later presenteerde ze nog tal van programma's waaronder Zoom met collega vj Olli, Splash, Double Trouble met vj Caren en TMF Café. Ze gaf ook verslag uit vanop de zomerfestivals als reporter en presenteerde de programma's An Tour en Tattoo Tales. In oktober 2007 maakte ze haar overstap naar VMMa en zo presenteerde ze het 2BE-programma Lost in Tokyo en Festival Fever.  
 
Tijdens haar presentatiewerk op TMF leerde ze collega Sean Dhondt, vj en zanger van Nailpin, kennen. Op 24 mei 2008 trouwde ze met hem.

Filmografie An Lemmens

Corgi - Animatie Film
april 2019

Corgi

Animatie Film Regie: Ben StassenWanneer de schattige puppy Rex zijn intrede maakt in Buckingham Palace, smelt het hart van de Engelse koningin. De onverbeterlijke deugeniet wordt binnen de kortste keren de lievelingscorgi van het paleis. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die snode plannen smeedt om de plaats van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: