Filmografie Staf Coppens

Biografie

Staf Coppens is een Vlaamse acteur en presentator.  
 
Coppens werd geboren in Holsbeek in het jaar 1981. Hij was al op jonge leeftijd te zien op televisie en speelde mee in onder meer 'Wittekerke' en 'Buiten de zone'.  
 
Later begon hij bij Ketnet als presentator waarbij hij ook twee eigen programm's maakte: 'Stafkes Straffe Kost' en 'Stafari'. 
 
Enkele jaren later maakt hij de overstap naar VTM waar hij een aantal programma's presenteerde waaronder 'De meest identieke tweeling' en 'Just the two of us'. 
 
In 2004 nam hij deel aan de schaatswedstrijd 'Dancing on Ice'. Hier leerde hij zijn toekomstige vriendin kennen, schaatspartner Monique van der Velden. Samen met haar heeft hij een kind, Beau, geboren op 15 februari 2008

Filmografie Staf Coppens

Suske & Wiske en De Texas Rakkers - Animatie Film
juli 2009

Suske & Wiske en De Texas Rakkers

Animatie Film Regie: Mark Mertens & Wim BienVanuit zijn goed verborgen hoofdkwartier annex whisky stokerij in een verlaten mijn in de buurt van het stadje Dark City in Texas, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt het duivelse plan opgevat om de wereldbevolking te verkleinen met een Indiaans toverpoeder. Jim Parasijt wil "de grootste" zijn!... Verder lezen...
Haaibaai - Animatie Film
juli 2007

Haaibaai

Animatie Film Regie: Howard E. Baker & John FoxNadat hij alles verloren heeft, gaat de jonge vis Pi met zijn familie in een koraalrif wonen. Hij vindt er de liefde van zijn leven, maar komt erachter dat ze al in het onprettige gezelschap is van een haai. Hij neemt zich voor haar te redden en het koraalrif te verlossen van de vervelende haai.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: