Filmografie Matthew Settle

Biografie

Matthew Settle (Hickory (North Carolina), 17 september 1969) geboren als Jeffrey Matthew Settle is een Amerikaanse acteur. Hij is het meest bekend door zijn rol als Capt. Ronald Speirs in Band of Brothers en als Rufus Humphrey in Gossip Girl. 
 
Op zijn achttiende verhuisde Settle naar New York om te acteren. In 1996 heeft hij zijn eerste rol te pakken in de televisieserie Shaughnessy. Hierna speelt hij vooral in televisiefilms. In 1998 maakt hij zijn filmdebuut in I Still Know What You Did Last Summer. Bij het grote publiek raakt hij in 2001 bekend door zijn rol als Kapitein Ronald Speirs in de HBO-miniserie Band of Brothers. In 2004 maakt hij zijn presentatiedebuut in Decisive Battles als voice-over. Sinds 2007 speelt hij Rufus Humphrey in Gossip Girl. 
 
Settle is in 2006 met de Israëlische actrice/model Naama Nativ getrouwd. Op 5 maart 2009 is hun eerst dochter Aven Angelica Settle geboren.

Filmografie Matthew Settle

Nieuws over Matthew Settle

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: