Filmografie Ashley Benson

Biografie

Ashley Victoria Benson (Long Beach, 18 december 1989) is een Amerikaans actrice. 
 
Benson speelde voor het eerst een karakter voor de camera in 2002, toen ze een gastrol had in de televisieserie Nikki. Na een gastrol in The West Wing en een bijrol in de film 13 Going on 30 (2004), kreeg Benson in 2004 de rol van Abby Deveraux in de soapserie Days of Our Lives. 
 
Benson, die intussen was veranderd in een tiener, werd voor het eerst opgemerkt. Dit resulteerde in gastrollen in bekende televisieseries, waaronder Zoey 101, 7th Heaven en The O.C.. In 2007 kreeg ze zelfs haar eerste hoofdrol in een film te pakken. Sinds eind december 2007 is ze namelijk te zien zijn als cheerleader Carson in de tienerfilm Bring It On: In It to Win It. 
 
Sinds 2008 is ze te zien zijn in de tienerkomedie Bart Got a Room en tegenover Tatum O'Neal en Jenna Dewan in de televisiefilm Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal. Sinds 2010 is ze ook te zien in de tv serie Pretty Little Liars.

Filmografie Ashley Benson

Nieuws over Ashley Benson

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: