Filmografie Jan Schepens

Geboortedatum: 26/09/70 (49 jaar)
 Nationaliteit: België

Biografie

Jan Schepens is andere bekend als de 'bad guy' Pierre in Thuis en Jo Berrevoedts, een bedrijfsleider in Familie.  
 
Jan Schepens is ook een van de populairste Vlaamse musicalsterren. Zo schitterde hij bijvoorbeeld als het beest in "Beauty and the Beast" (2007), "Les Misérables",  
als Petrus in de concertvoorstellingen van "Jesus Christ Superstar", "Merrily we roll along" (2004), "Mamma Mia" (2006) en als de boze wolf in de K3-musical 'Drie Biggetjes'.  
 
Hij was ook te zien als pianist en zanger in 'De Notenclub' en als kandidaat bij Het Swingpal Lees de volledige biografie leis. Samen met zijn Danny Wuyts, een collega van "De Notenclub", nam hij 2 Nederlandstalige singles op (1 daarvan was een door Katja Retsin gemaakte vertaling van Angels, het wereldberoemde nummer van Robbie Williams)en de ballad "Without You", waarmee ze een aantal jaren geleden de 4e plaats behaalden bij het Belgisch Nationaal Songfestival.  
 
Verder spreekt hij nog altijd lovend over de gastrol die hij mocht spelen in de populaire comedy F.C. De Kampioenen, als Stijn, de psychisch gestoorde ex van Bieke. 
 
Schepens heeft al jarenlang een relatie met TV1-omroepster en presentatrice Katja Retsin. In 2000 trouwden zij, in 2004 gingen ze tijdelijk uit elkaar. In mei 2005 maakten zij bekend dat ze in blijde verwachting waren en op 15 november beviel Katja van een gezonde dochter van 5,7 pond: het meisje heet Manou. Het gezin woont in het Belgische Sint-Denijs-Westrem

Filmografie Jan Schepens

Astro Boy - Actie, Science-Fiction, Animatie Film

Astro Boy

Actie, Science-Fiction, Animatie Film 
oktober 2009
Charlotte's Web - Animatie Film

Charlotte's Web

Animatie Film 
februari 2007