Filmografie Dina Tersago

Biografie

Dina Tersago werd bekend toen ze in 2001 Miss België werd. Hierna werkte ze als redacteur bij het televisiebedrijf Woestijnvis en werkte mee aan enkele reportages voor het programma Vlaanderen Vakantieland. Ze speelde als actrice ook mee in enkele afleveringen van de televisieserie Het Eiland. In 2004 presenteerde Dina het televisieprogramma Château Bravoure, waarin ouderen hun theatertalenten ontdekken. Sinds 2005 presenteert ze Boer zoekt vrouw, de populaire serie waarin Vlaamse boeren op zoek gaan naar de geschikte vrouw. In 2006 deed ze als bekende Vlaming mee aan het programma Sterren op de Dansvloer van VTM wat ze won. In datzelfde jaar presenteerde ze Wie wordt de man van Wendy, een programma op VTM waarin zangeres Wendy Van Wanten op zoek gaat naar een nieuwe man.  
 
In 2007 presenteerde ze Superhond 2007 en een nieuwe versie van Boer zoekt vrouw. In 2008 staat Wie wordt de man van Phaedra en Superhond 2008 op het programma. 
 
Eind 2006 raakt bekend dat ze een relatie heeft met Wim Gevaert, haar danspartner in het tv-programma Sterren op de Dansvloer.

Filmografie Dina Tersago


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: