Filmografie Teri Hatcher

Biografie

Teri Lynn Hatcher is een Amerikaans actrice. 
 
Ze werd bekend door haar rol als Lois in de televisieserie Lois and Clark: The New Adventures of Superman en speelt Susan in Desperate Housewives. Haar eerste rol had ze in The Love Boat. Verder had ze een terugkerende rol in MacGyver als Penny Parker en speelde ze in televisieseries als Star Trek: The Next Generation, L.A. Law, Quantum Leap, Frasier en Seinfeld. 
 
Voor de serie Desperate Housewives moest ze met make-up lelijker worden gemaakt omdat ze te knap was voor het door haar gespeelde personage Susan. 
 
Teri Hatcher is getrouwd geweest met Marcus Leithold en acteur Jon Tenney maar van beiden gescheiden. Verder zou Teri affaires met George Clooney, Eric Stoltz en Richard Dean Anderson hebben gehad.

Filmografie Teri Hatcher

Planes - Tekenfilm
oktober 2013

Planes

Tekenfilm Regie: Klay HallMet: Val Kilmer, Teri Hatcher, Brad Garrett,...Planes gaat over het kleine vliegtuigje Dusty Crophopper. Dusty belandt onverwachts in een "air race", ondanks dat hij last heeft van hoogtevrees en niet echt de bouw heeft voor zo'n gevaarlijke race. Met hulp van zijn mentor Skipper en wat andere vrienden gaat hij de spannende uitdaging toch aan.
Coraline - Familie, Fantastiek, Animatie Film
juni 2009

Coraline

Familie, Fantastiek, Animatie Film Regie: Henry SelickIn dit spannende avontuur ontdekt het jonge meisje Coraline dat er een wereld schuilgaat achter een geheime deur, waarin alles op het eerste gezicht veel mooier lijkt dan haar eigen saaie leventje. Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Neil Gaiman.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: