Desperate Housewives viert zijn 10 jaar : ontdek aan welke cast u ontsnapt bent! - Actueel Series

   - 

De Desperate Housewives zijn 10! Lynette, Bree, Susan en Gaby hebben afgelopen donderdag de verjaardag van de serie gevierd, gestart op 3 oktober 2004 in de Verenigde Staten op ABC. Vandaag kunnen we ons geen andere actrices meer inbeelden voor het vertolken van deze huisvrouwen van Wisteria Lane. Nochtans hadden de Desperate Housewives helemaal anders kunnen zijn, zonder Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria of Marcia Cross, ...

Susan Mayers – De knappe en ietwat verstrooide brunette heeft opnieuwe leven ingeblazen in de carrière van Teri Hatcher, ontdekt in Lois & Clark. Nochtans had zender ABC een voorkeur voor Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld), de ster van Friends, Courteney Cox, die van Ally McBeal, Calista Flockhart of nog die van Melrose Place, Heather Locklear. Maar het was eerst tot Mary-Louise Parker (die de ster ging worden van Weeds) dat ze zich gericht hadden. Ze weigerde. Achteraf heeft Marc Cherry druk uitgeoefend zodat Teri Hatcher genomen werd voor de rol, nadat hij onder de indruk was van haar auditie.

Lynette Scavo – Eerst werd er lang uitgekeken naar de Britse actrice Alex Kingston. Ontdekt in E.R., toch heeft ze naast de rol gegrepen, nadien heeft ze de draad terug mooi opgenomen in Doctor Who.

Bree Van de Kamp – de modelhuismoeder van Wisteria Lane zou eerst gespeeld worden door... Dana Delany ! Maar de actrice heeft liever geweigerd, ze vond dat het personage te sterk leek op het personage dat haar zo bekend gemaakt heeft, in de soap opera Pasadena. Uiteindelijk apprecieerde Marc Cherry, de bedenker van Desperate Housewives, haar zodanig dat hij haar een tweede kans heeft aangeboden met de rol van Katherine Mayfair. Ook leuk om te weten: Nicolette Sheridan (zij die Eddie Britt ging worden) had eerst auditie gedaan voor de rol van Bree.

Mary Alice Young – Marcia Cross heeft uiteindelijk een uitstekende Bree neergezet, maar ze was eerst kandidate voor de rol van Mary Alice Young, Het is Marc Cherry die aangedrongen heeft dat ze eveneens auditie deed voor Bree, met het daaropvolgende succes.

Gabrielle Solis – Deze casting was al een stuk eenvoudiger. Eva Longoria zat al lang in het hoofd van Cherry. Maar de knappe Roselyn Sánches heeft eveneens haar kans gewaagd en er werd even overwogen om haar de rol te geven. Ze verschijnt in de finale van de serie en werkt vandaag aan Devious Maids, geproduceerd door Marc Cherry en Eva Longoria!

 

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: