The Mentalist: de producers zoeken een reddingsplan voor de serie - Actueel Series

   - 

We konden het verwachten, het einde van de Red John zaak heeft veel kwaad aangericht voor The Mentalist, die zijn kijkcijfers heeft zien dalen sinds 2014. Niet zeker dus of de serie vernieuwd zal worden door CBS. Het Amerikaanse netwerk zaait twijfel en zal pas zijn finale beslissing nemen binnen een kleine maand, op het ogenblik dat ze hun programmatie bekendmaken aan de reclamemakers.

Om het zinkende schip te redden zouden de producers van The Mentalist en de Warner Bros studio een plan B aan het zoeken zijn, zoals de site EW onthult. Als CBS The Mentalist niet wilt houden is het idee van de show voor te stellen aan andere Amerikaanse zenders. De studio zou zo onderhandeld hebben met de grote kanalen, zoals NBC of ABC, en met de kleinere maatschapijen. Het TNT  network, die reeds de heruitzendrechten van The Mentalist heeft, zou dus het meest logische zijn om de serie over te nemen.

>>> The Mentalist, seizoen 6: grote onthullingen over de finale, die wel eens heel sentimenteel zou kunnen zijn

In ieder geval, EW verzekert dat Warner Bros dit zevende seizoen verkoopt als een nieuw begin (vanuit creatief standpunt) voor Patrick Jane. In afwachting gaat het vervolg van seizoen 6 van The Mentalist verder op zondag 27 april, met aflevering 19, getiteld “Brown Eyed Girl”, uitgezonden op het Amerikaanse CBS.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: