The Mentalist, seizoen 6: grote onthullingen over de finale, die wel eens heel sentimenteel zou kunnen zijn - Actueel Series

   - 

De bedenker van de serie The Mentalist heeft zopas grote onthullingen gedaan over de finale van seizoen 6, die ons meer informatie geven over wat er ons te wachten staat in mei. Bruno Heller belooft het: “Dit jaar zal het een meer romantisch dan spannend einde zijn”. Opgepast!! Spoilers!!

In deze ultieme aflevering van seizoen 6 zal Agent Pike Lisbon ten huwelijk vragen!! Natuurlijk zullen alle blikken zich richten op Patrick Jane. Gaat hij het koppel zijn zegen geven of gaat hij eindelijk toegeven aan zijn gevoelens voor Lisbon? In ieder geval belooft Heller ons een echt einde: “Met de dood van Red John proberen we de zaken wat op orde te brengen en dit romantisch aspect is één van de zaken die we willen regelen”.

We wachten dus vol ongeduld het vervolg af. In afwachting gaat het seizoen van seizoen 6 van The Mentalist verder op zondag20 april, met aflevering 18, getiteld “Forest Green”, op de Amerikaanse zender CBS.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: