The Mentalist: Simon Baker wil regisseur worden na afloop van de serie - Actueel Series

   - 

Acteur Simon Baker weet maar al te goed dat de serie The Mentalist dichter bij zijn einde dan bij zijn hoogtepunt is. Terwijl seizoen 6 allesbehalve goed scoort in de Verenigde Staten, denkt de ster van de detectiveserie al aan het vervolg van zijn carrière. En de acteur onthult dat hij meer zin heeft om plaats te nemen aan de andere kant van de camera:

"Ik zou liever regisseur worden,” legt Simon Baker uit in een recent interview dat hij gaf aan de site JSBG. "Het zou voor mij een natuurlijk evolutie zijn. Je hebt veel vertrouwen nodig om een film te regisseren, en ik denk dat ik voortaan klaar ben om dit op mij te nemen.”

>>> The Mentalist, seizoen 6: "Het einde van Red John is geen probleem voor de serie"

"De serie The Mentalist zal niet eeuwig blijven duren. Ik moet dus nu nadenken over deze toekomstige overgang en aan wat ik graag zou doen nadien. Maar ik krijg erg veel energie door dingen te creëren. Ik heb er nood aan om op dagelijkse basis creatief te zijn, of het nu gaat om het regisseren van een film of om het maken van een tafel…” Ondertussen gaat seizoen 6 van The Mentalist verder nu zondag 5 januari 2014 op de Amerikaanse zender CBS, met de aflevering “White Lines”.  

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: