Castle, seizoen 6 : Kate “respecteert de relatie vader/dochter tussen Rick en Alexis” - Actueel Series

   - 

Wanneer Kate met Richard Castle gaat trouwen zal ze op hetzelfde ogenblik een nieuwe familie binnenstappen. Die bestaat uit de ex-vrouw (Meredith), de grootmoeder (Martha) en natuurlijk ook de stiefdochter, Alexis. Hoe gaat de jonge dame die nieuwe relatie opnemen? Hoe gaat ze Kate ontvangen als stiefmoeder?

“Ik denk dat als je ziet hoe de auteurs het verhaal hebben opgebouwd, Kate de vader/dochter relatie respecteert tussen Rick en Alexis”, zegt de actrice van Castle, Stana Katic. “Ze weet dat er een aanpassing zal moeten zijn. Ze is bewust dat hier tijd voor nodig zal zijn en dat er moeite in gestoken zal moeten worden zodat alles goed verloopt voor iedereen...”

>>> Castle, seizoen 6: het huwelijk van Kate en Rick zal niet doorgaan voor 2014, ten vroegste !

Dus geen discussies tussen Kate en Alexis in één van de komende afleveringen? “Ik denk dat het aan de vader is om dat probleem op te lossen met zijn dochter. Het is niet aan Kate van zich hiermee te gaan moeien. En Alexis is uiteindelijk ook geen kind meer. Het is tegenwoordig een vrouw. Dus, hoe omgaan met dit en deze nieuwe situatie?”

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: