Castle, seizoen 6: een ingewikkelde relatie voor Rick en Beckett, “zoals in het echte leven” - Actueel Series

   - 

Geen meligheid hier tussen Castle en Beckett. Nu dat ze officieel verloofd zijn en dat ze steeds dichter bij het huwelijk komen hebben ze ook recht op een paar relatieproblemen... “zoals iedereen!” zegt de bedenker van Castle, Andrew Marlowe.

“Een romantische relatie is niet eenvoudig, en gedurende lange tijd hebben Castle en Beckett een ‘Je t’aime moi non plus’-spelletje gespeeld. We zijn nu eindelijk voorbij dit stadium en ze zijn nu een koppel, waarin beide zijn verplichtingen moet nakomen naar de andere toe. Maar die worden constant op de proef gesteld, zoals dat in het echte leven ook is.”

Daarenboven hebben ze dan ook nog een LAT-relatie. Het moet dus ook realistisch en geloofwaardig blijven: “Nu dat ze zo ver zijn, nu dat ze ja heeft gezegd, zal dit seizoen gaan over het volgend thema: ‘Ok, hoe gaan we dit (deze relatie) doen werken? Gezien mijn leven, gezien jouw leven, en waar we vandaan komen. Gezien onze ambities voor de toekomst, hoe gaan we dit aanpakken?” We geloven dat dit een zeer goede vraagstelling is gezien de hedendaagse cultuur.”

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: